سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
آخه شنیدم آیکیو خیلی سطحش بالاست و واسه منبع اول اصلا مناسب نیس. معمولا به عنوان مبنع دوم یا سوم ازش ...
اول از ای کیو شروع کن، مگه چقدر وقت هست؟ برای تکمیل از تستای آزمون ها استفاده کن، حنیف عظیمی همیشه میگفت یه منبع خفنو مسلط باشی خیلی بهتره تا چنتا منبعو بزنی آخرش نفهمی چیکار کردی
تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت
اگه با کلاس پیش میری درسته آیکیو یکم سطح بالاست ولی با وجود تدریس خوب ازپسش برمیای ، پینوکیو هم کتاب بدی نیست ولی سطحش پایین تره و ایده هاشم تکراریه ، برای منبع سطح دو آزمونای موسسات خیلی بهتر از کتابای بازاره ، تک پایه هارو کلا بیخیال شو چون سطح تستاش خیلی پایینه و زیاد هم هست ولی تک پایه خیلی سبز ۱۲ ام رو اگه بزنی بد نیست چون سطح تستاش متوسطه
میتونی درباره ریاضی و فیزیک و شیمی هم راهنماییم کنی؟
بستگی به پایه ات داره ، ریاضی اگه کلاس میری آیکیو کتاب متوسط روبه بالایی بود و خوب بود البته تک پایه های خیلی سبز رو هم قبلا کار کرده بودم ، شیمی مبتکران خوبه البته باید وی آی تی هارو کار کنی مگرنه خیلی زیاده ، من خودم فیلم استاد رو می دیدم و بعد جزوه اشو حل میکردم و بعد تستایی که به عنوان تکلیف میدادو کار میکردم شیمی مسائل خیلی سبزم کتاب خیلی خوبیه ، فیزیک سال اول که ضعیف تر بودم میکرو نقره ای میزدم که به نظرم سطحش پایین بود ولی امسال نشرالگو پایه و دوازدهم کار کردم راضی بودم تستاش متوسط روبه بالاست ، برای همه ی درسا هم در نهایت آزمونای قلم چی رو میزدم