2777
عنوان

زیست کنکوری 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 4576 بازدید | 20 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام ببخشید یه سوال داشتم من پارسال ایکیو یازدهم داشتم خیلی غلط تایپی و علمی داشت و بعضی سوالاش هم علکی سخت بودن خواستم ببینم جامعش بهتره ؟و اینکه پینوکیو نسخه ۱۴۰۴ کی میاد؟ اگه کسی اطلاعی داره بگه ممنون🙏

سلام ببخشید یه سوال داشتم من پارسال ایکیو یازدهم داشتم خیلی غلط تایپی و علمی داشت و بعضی سوالاش هم ع ...

من فقط جامع آیکیو داشتم و خوب بود سطح تستا متوسط زوبه بالا بود ، پینوکیو رو اطلاعی ندارم

بستگی به پایه ات داره ، ریاضی اگه کلاس میری آیکیو کتاب متوسط روبه بالایی بود و خوب بود البته تک پایه ...

سلام وقت بخیر 

فیزیک و زیست رو چند درصد زدین؟ 

من فیزیک بین نشرالگو و میکرو نقره گاج  و خیلی سبز نردبام موندم 

زیست هم بین  نشرالگو و خیلی سبز پینوکیو گیر کردم کدوم بهتره 

سال ۹۷ کنکور داده بودم نشرالگو زیست خوندم ۶۰زدم   

اما فیزیک میکرو نقره ای خوندم ۳۰زدم 

الان شاغلم و میخوام دوباره کنکور بدم   سه سال خم میخوام وقت بذارم  فقط برای دندان

یه روز بابت زحمت هایی که کشیدی از خودت تشکر میکنی
سلام وقت بخیر فیزیک و زیست رو چند درصد زدین؟ من فیزیک بین نشرالگو و میکرو نقره گاج و خیلی سبز نردبا ...

سلام 

هر دو حدود ۴۰ درصد 

خب فیزیک براساس سطح تون باید بزنید ، مثلا اگه منبع اوله میکرو نقره ای ، اگه مثلا پشت کنکور هستید و یه بیس متوسطی دارید نشرالگو ، نردبام تا جایی که اطلاع دارم برای منبع دوم یا حتی سومه چون سطح سوالا بالاست و ایده داره

زیست هم از انتشارات الگو فقط موج آزمونش رو داشتم که اصلا راضی نبودم و سوالا به شدت سخت و دور از سبک کنکور بود ، ولی در کل نمیشه گفت یه کتاب مطلقا خوب یا بده ، بستگی به موقعیت و سطح درسی داره ، مثلا پینوکیو در کل کتاب بدی نیست ولی برای کسی که تیپ سوالای رایج رو حل کرده به نظرم یکم آسونه 

به نظرم حتما با یه مشاور مشورت کنید چون سبک سوالا مخصوصا زیست نسبت به اون موقع خیلی فرق کرده 

اگر توی مفاهیم مشکل داشتید براش کلاس برید ، خود استاد برای روند درسی در طول سال برنامه میده