2821
2789
عنوان

شوهر احمق

601 بازدید | 24 پست

پسرم چند روزه لکنت گرفته و احتمالا بخاطر کارای پدرشه

35 سالشه تقریبا. عین یه بچه لجبازی میکنه با طفل معصوم

پسرم خیلی ترسوئه چند روز قبل تو حیاط بود باباش میخاست بره سر کار ماشینش رو هی گاز میداد به شددددت بچه هم از ترس شییون میکرد باز اون تکرار میکرد

یا هربار که بخوایم بریم بیرون بچم که از ذوق زود میره سوار میشه باباش حرکت میکنه و میگه مامان رو نمیبریم اونم شدید گریه میکنه میگه نه

این حرکتو هربار میزنه یعنی بیشتر از صدبار اتفاق افتاده که من حس میکنم لکنتش بخاطر این ترسه

کاش یه جوری شرش از سرمون دفع میشد..

خاک تو سرش چقد احمقه طفل معصوم نذار بره سمتش 🫤😔😔

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم پسرم فوق العاده شیطونه ،بعد هر کاری میکنه شوهرم بهش میگه الان سگ رو صدا میزنم بیاد تورو بخوره ،بچم تانرر سکته میره،خدا نسل اینجور ادما روسبز نکنه

الهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم الهم عجل الولیک الفرج انشالله عاقبت بخیر بشین برای منم دعا کنید دعا درحق دیگران دعا های خودت مستجاب میشه❤️

مردها اکثرا احمقن خودشون بچهارو بی ادب میکنن چی یادشون میدن بازی بد میکنن بعد که بچه بزرگ میشه همه چیو از چشم زن میبینن میگن مشکل از تو بوده اینجور شده کلا کارشون ریدن و دست پیشی. گرفتنه 

بچه اگه کتکش بزنی یا بترسونیش لکنت زبان میگیره