2777
2789
عنوان

شوهر احمق

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 24 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هووف اعصاب منم خورد شد چرا انقد بچه و بی فکر هست

دلم میخاد بکشمش حالم ازش بهم میخوره خیلی بیشعوره

بعد من از این ادم قبلنا توقع داشتم همسر باشه برام حتی در حد حیوونا نمیتونه پدر باشه من چه توقعاتی داشتم

دلم میخاد بکشمش حالم ازش بهم میخوره خیلی بیشعورهبعد من از این ادم قبلنا توقع داشتم همسر باشه برام حت ...

هر روز بخدا بیشتر از ازدواج میترسم. میترسم گیر یک آدم نفهم بیفتم 

شانسم که ندارم

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚
دلم میخاد بکشمش حالم ازش بهم میخوره خیلی بیشعورهبعد من از این ادم قبلنا توقع داشتم همسر باشه برام حت ...

به نظر من اکثر مردا واقعا بی فکر و احمقن خدا بهت صبر بده عزیزم واقعا سخته زندگی کردن با آدم نفهم 

هر روز بخدا بیشتر از ازدواج میترسم. میترسم گیر یک آدم نفهم بیفتم شانسم که ندارم

انشالله خدا ادم درست رو تو مسیرت قرار بده من خیلی دعا میکردم و از خدا میخاستم ازدواجمو درست کنه اما الان میگم ای کاش به زور از خدا نخواسته بودم شوهرم در حد حیوونم نیست

انشالله خدا ادم درست رو تو مسیرت قرار بده من خیلی دعا میکردم و از خدا میخاستم ازدواجمو درست کنه اما ...

ممنون عزیزم 

انشالله خدا همسر تو رو هم سر به راه کنه

باهاش صحبت کن در مورد عواقب و تاثیر رفتاراش بگو. بگو این تجربه ها رو خوندم که بچه شون اینطوری شده و..

ممنون عزیزم انشالله خدا همسر تو رو هم سر به راه کنهباهاش صحبت کن در مورد عواقب و تاثیر رفتاراش بگو. ...

ببیشعورتر از این حرفاست..

من و خانوادم کم حرفیم و شوهرم اینو کرده بهانه که من هیچی نمیفهمم از تربیت بچه و هرچی بگم عکسشو عمل میکنه هیچ مطالعه و تحقیقی هم انجام نمیده.. پسته

من الان بالا سر بچم نشستم گریه میکنم.. اونم خوابیده و احتمالا فردا قهره چون اقا صدام زد قبل خواب و رابطه میخاست و من نرفتم

ببیشعورتر از این حرفاست..من و خانوادم کم حرفیم و شوهرم اینو کرده بهانه که من هیچی نمیفهمم از تربیت ب ...

هووف میفهمم سخته داماد ما هم دقیقا مثل شوهر تو هست ینی رفتاراش اعصابمو بهم میریزه. ترجیحا وقتایی میرم خونه خواهرم که شوهرش خونه نباشه