2777
2789
عنوان

دق مرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 6924 بازدید | 51 پست
چجوری میتونم دق مرگ کنم یکی رو.؟ چون خیلی اذیتم کرده

شایدم بجای دق مرگ شدن خودکشی کنه

دنیای من دنیای درک غم و فهم عشق هست🙂💙یعنی یک دنیای آبی🌌🏙🌃 ༽فـهـم༼ و ༽درک༼ دو کلمه ی متفاوت هستن فقط کافیه بهشون فکر کنی تا متوجه کلمات بشی☁🌬

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بهتره همچین کاری نکنی...خودت تنهایی نمیتونی کاری بکنی برا دق مرگ کردن کسی اگر هم بخوای این کارو بکنی ...

نمیخام آدم بکشم ولی دلم میخاد دق کنه بمیره ولی نمیدونم چجوری دق مرگش کنم تورو خدا اگه بلدی بگو هر جقد طول بکشه اشکال نداره کم زجرم نداده 

خدايا ارامشي عطا كن كه بپذيرم انچه را كه نميتوانم تغيير دهم. خدایا چرا منو تو امتحانای سخت قرار دادی ؟ 
واقعا ؟ تو سن جوونی چی

من ندیدم.

اما به طور کلی به من بگن عشق راستین از نظرت چیه به چنین مواردی یا مثلاً ازدواج‌هایی که یک سری از زنان کشورمون که جوونی‌شون مصادف با سال‌های جنگ بود و با وجود زیبایی و کمالات و امکان ازدواج منفعت‌طلبانه و غرق در رفاه و آسایش شدن،  با جانبازان وخیم که حتی بعضی‌شون نگاه به صورتشون هم به سختی می‌شد نگاه کرد یا به یک عمر تر و خشک کردن و پرستاری بی‌وقفه نیاز داشتند با اشتیاق و داوطلبانه ازدواج کردند اشاره می‌کنم.

جایی که تمایلات مادی و جاذبه‌های غریزی به صفر میل کنه، عشق جلوه می‌کنه.

بستگی داره کی باشه یا چکار کرده باشه

آشناست مستقیم و غیر مستقیم زندگیمو میخاد نابود کنه تا جایی که میخاد شوهرمو ازم بگیره 

خدايا ارامشي عطا كن كه بپذيرم انچه را كه نميتوانم تغيير دهم. خدایا چرا منو تو امتحانای سخت قرار دادی ؟ 
من ندیدم.اما به طور کلی به من بگن عشق راستین از نظرت چیه به چنین مواردی یا مثلاً ازدواج‌هایی که یک س ...

بنظرم اون زنها عاشق خدا میشن و بخاطر خدا اینکارو کردن نه عاشق اون فرد وگرنه یه جانبازی که نمیشه تو صورتش نگاه کرد یا دست و پا نداره جذابیتی نداره که زنی عاشقش بشه

ظلم ک پایدار نیست گلم چرا میخوای بار گناهانت سنگین بشه

اگه میتونی فقط بگو نیکا کنم یکی رو دق بدم فقط میخام بمیره باور کن منو به آخر خط رسونده نمیخام مستقیم  آدم بکشم نمیخام خودمو ببرن رو دار 

شایدم بجای دق مرگ شدن خودکشی کنه

بکنه مهم نیست فقط بگو چجوری میشه یکی رو دق داد

آشناست مستقیم و غیر مستقیم زندگیمو میخاد نابود کنه تا جایی که میخاد شوهرمو ازم بگیره

خانوم ؟تهپیدش کن ازش شکایت میکنید ببین چطور دمش می‌زاره رو کولش و می‌ره اگر این کار نکرد ازش مدرک بگیر مخصوصا با پیامک که حساب کار بیاد دستش

نمیخام آدم بکشم ولی دلم میخاد دق کنه بمیره ولی نمیدونم چجوری دق مرگش کنم تورو خدا اگه بلدی بگو هر جق ...

جواب این دوتا سوالو بده: چقدر براش عزیز و مهمی؟  و چقدر حرفات براش مهمه؟( البته این کارت آدم کشیه عزیزم) 

دنیای من دنیای درک غم و فهم عشق هست🙂💙یعنی یک دنیای آبی🌌🏙🌃 ༽فـهـم༼ و ༽درک༼ دو کلمه ی متفاوت هستن فقط کافیه بهشون فکر کنی تا متوجه کلمات بشی☁🌬
خانوم ؟تهپیدش کن ازش شکایت میکنید ببین چطور دمش می‌زاره رو کولش و می‌ره اگر این کار نکرد ازش مدرک بگ ...

آره خانومه فقط میخام دق کنه بت اینکارا نرفت همه کار کردم فقط مرگش میتونه اونو از زندگیم بیرون کنه 

جواب این دوتا سوالو بده: چقدر براش عزیز و مهمی؟ و چقدر حرفات براش مهمه؟( البته این کارت آدم کشیه عز ...

براش نه عزیزم نه مهم اتفاقا اون دوست داره من بمیرم . حرفام براش تا حدودی  مهمه  

آره خانومه فقط میخام دق کنه بت اینکارا نرفت همه کار کردم فقط مرگش میتونه اونو از زندگیم بیرون کنه

نه عزیزم با مرگ اون فقط زندگی تو تباه میشه 

اگر دست از زندگی یا همسرتون برنمیداره مطمین باشید اون طرف قضیه هم تأثیرگذاره

با مشاور صحبت کنید 

ولی به نظر من تنها راهش با قانون حل میشه

براش نه عزیزم نه مهم اتفاقا اون دوست داره من بمیرم . حرفام براش تا حدودی مهمه

خب میتونی با حرفات دق مرگش کنی...حرفای نا امید کننده بهش بزنی و از چیزایی که روشون حساسه و نمیخواد راجبشون صحبت کنه رو بهش بگی و هر روز، روزش رو خراب کنی. کاری کنی از زندگی ناامید بشه