2777
2789
عنوان

دق مرگ شدن

6924 بازدید | 51 پست

میگن طرف دق کرد مرد یعنی چی ؟

تا حالا دورتون کسی بوده دق مرگ شده باشه 

خدايا ارامشي عطا كن كه بپذيرم انچه را كه نميتوانم تغيير دهم. خدایا چرا منو تو امتحانای سخت قرار دادی ؟ 

از شدت اون تنش نتونست تحمل کنه و مرد 

اگه خدای نکرده ندونسته دلت رو شکستم ، حلالم کن ❤                     چنان روزی رسان روزی رساند/که صد عاقل از آن حیران بماند        شکرت💕                                                                                        

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی از ناراحتی و افسردگی مرد🙂💔

دنیای من دنیای درک غم و فهم عشق هست🙂💙یعنی یک دنیای آبی🌌🏙🌃 ༽فـهـم༼ و ༽درک༼ دو کلمه ی متفاوت هستن فقط کافیه بهشون فکر کنی تا متوجه کلمات بشی☁🌬

یعنی بار اندوه و غم چنان وجودش رو فرا گرفت که تاب زندگی کردن بر جان و تنش نموند.

چنین چیزی تو بعضی همسران مخصوصا مسن دیده شده و از نظر من از نقاطی که می‌شه به عشق راستین پی برد همین موضوعه... آنقدر عاشق و معشوق یکی شدن  که زندگی بعد از هم دیگر براشون مرگ تدریجی به معنای واقعی کلمه میشه.

یعنی بار اندوه و غم چنان وجودش رو فرا گرفت که تاب زندگی کردن بر جان و تنش نموند.چنین چیزی تو بعضی هم ...

واقعا ؟ تو سن جوونی چی 

خدايا ارامشي عطا كن كه بپذيرم انچه را كه نميتوانم تغيير دهم. خدایا چرا منو تو امتحانای سخت قرار دادی ؟ 
مگه از غصه خوردن کسی میمیره؟

آره، یهو قلبشون میگیره. یا تو خواب میمیرن

دنیای من دنیای درک غم و فهم عشق هست🙂💙یعنی یک دنیای آبی🌌🏙🌃 ༽فـهـم༼ و ༽درک༼ دو کلمه ی متفاوت هستن فقط کافیه بهشون فکر کنی تا متوجه کلمات بشی☁🌬
یعنی از ناراحتی و افسردگی مرد🙂💔

نمیدونستم از ناراحتی هم آدم میمیره 

آره، یهو قلبشون میگیره. یا تو خواب میمیرن

چجوری میتونم دق مرگ کنم یکی رو.؟ 

چون خیلی اذیتم کرده

بله خدا نکنه کسی این روزا رو ببینه غصه و تنهایی و افسردگی دست به دست هم بده

میخام یکی رو دق مرگ کنم آخه خیلی اذیتم کرده و میکنه نمیدونم چجوری دق مرگش کنم

چجوری میتونم دق مرگ کنم یکی رو.؟ چون خیلی اذیتم کرده

بهتره همچین کاری نکنی...خودت تنهایی نمیتونی کاری بکنی برا دق مرگ کردن کسی اگر هم بخوای این کارو بکنی شاید طول بکشه.