راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
خب چه کاریه واقعیت رو بگو بهش. بگو کمکم کن مصلحتی ازد.اج کنیم بریم. بعد یک خسارتی چیزی بهش بده البته فکر نمیکنم همچین کیسی پیدا شه به همین راحتی قبول کنه!! مگر اینکه بخوای کلک بزنی بی احساس باشی بهش و الکی بگی عاشقی!! متنفرم از این کار. ولی واقعا اگر یکی باشه واقعیت رو بگه ادم راحتتر میتونه بپذیره شایدم قبول کنه
احتمال هر نوع بیماری و تغییر اخلاق طرفو مفلس شدنشو زش شدنشو هر اتتتتفاق بد دیگه ای ک سرش بیاد و بدی و موظف ب موندن کنارش باشی..بدون خیانت..اونجوری ک موندن کنارش از خدات باشه
قبوله؟؟
با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه! سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.
بعنوان نفر پیوست بودن هم زبان و رزومه و تمکن مالی میخواد، ب فرض اینجوری رفتی بعدش چی؟کار چی؟
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
هر چی کردم نمیشه تا مرز رفتن شده برم ولی بازم نشده تنها راه همین بنظرم میرسع
قانونی اقدام کردی؟
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
اسی ب ی شرط قبوله..احتمال هر نوع بیماری و تغییر اخلاق طرفو مفلس شدنشو زش شدنشو هر اتتتتفاق بد دیگه ا ...
اینا همش حرفه به خدا. اولش از روی هیجان و رسیدن به اهداف ادمها هزاران قول میدن حتی به خودشونم قول الکی میدن. بعد زیرش میزان... مشاوره های دکتر هلاکویی رو گوش کنید.!! چقدرررر زیاد از این موردهاس که برای مهاجرت اردواج کردن بعد دو سه سال پنج سال طاقتشون طاق شده از دست همسرشون نه اینکه طرف بد باشه ولی از بی عشقی خسته شده