2821
2789
عنوان

مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 1168 بازدید | 117 پست
خب چه کاریه واقعیت رو بگو بهش. بگو کمکم کن مصلحتی ازد.اج کنیم بریم. بعد یک خسارتی چیزی بهش بده ا ...

همچنین چیزی امکان پذیر نیست 

اول اینکه رمان نیست که کسی قبول کنه با آبروی خودش بازی کنه وقتی به راحتی و تنها می‌تونه بره

دوم اینکه ویزای همراه به این معناست که این آقا حق کار ندارن و کار رو باید خانمه انجام بده 

در ضمن اونجا بعد از پروسه طلاق ویزای ایشون بعد از تاریخ انقضا باطل میشه 

سوم اینکه اکثرا برای تحصیل مهاجرت میکنن که ویزای همراه نداره و اکثر ویزاهای همراه کشورا سه ماه الی شیش ماهه 

به آدمی که پرونده سیاسی ،فراری ، و... هم نباشه به سختی پناهندگی میدن که همونم تا شیش ماه باید داخل اتاق باشی 

حتی اثر انگشت هر انگشتتون باهم متفاوته پس لطفاً نپرسید فلان قوم خوبن یا بد اینطورن یا اونطور تجربه شما میتونه سازنده یا مخرب باشه پس لطفاً تو چیزای که به یک نفر آدم بلکه به هزاران آدم با هزاران شخصیت متفاوت مرتبطه از تجربه شخصیتون استفاده نکنید 
همچنین چیزی امکان پذیر نیست اول اینکه رمان نیست که کسی قبول کنه با آبروی خودش بازی کنه وقتی به راحتی ...

قسمت دوم و اشتباه کردید اتفاقا اجازه کار فول تایم داره نفر همراه

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اینا همش حرفه به خدا. اولش از روی هیجان و رسیدن به اهداف ادمها هزاران قول میدن حتی به خودشونم قول ...

موافقم..

منم حرفم تیکه انداختن بود

با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه!                                        سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.
همچنین چیزی امکان پذیر نیست اول اینکه رمان نیست که کسی قبول کنه با آبروی خودش بازی کنه وقتی به راحتی ...

قسمت سومم اشتباه کردی تحصیلی هم نفر پیوست داره

ویزا نفر پیوست مطابق ویزا نفر اصلی تمدید میشه، حتی اگر نفر اصلی شغل پیدا کنه میتونه ویزاش و جدا کنه

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
قسمت دوم و اشتباه کردید اتفاقا اجازه کار فول تایم داره نفر همراه

بستگی داره ویزای همراه با اجازه کار رو فقط به آدمی میدن که زبان فول و همچنین تمکن مالی بالا داشته باشه با مدرک درست حسابی فقط برای شیش ماه

حتی اثر انگشت هر انگشتتون باهم متفاوته پس لطفاً نپرسید فلان قوم خوبن یا بد اینطورن یا اونطور تجربه شما میتونه سازنده یا مخرب باشه پس لطفاً تو چیزای که به یک نفر آدم بلکه به هزاران آدم با هزاران شخصیت متفاوت مرتبطه از تجربه شخصیتون استفاده نکنید 
اینا همش حرفه به خدا. اولش از روی هیجان و رسیدن به اهداف ادمها هزاران قول میدن حتی به خودشونم قول ...

من قول شرف میدم طلاق نمی‌دم 

من از اون آدما نبسینم 

یه دختره هست پرستاره با هم آشنا شدیم 

هر کاری میکنم قصدش مهاجرت نیست 

آقا 
قسمت سومم اشتباه کردی تحصیلی هم نفر پیوست دارهویزا نفر پیوست مطابق ویزا نفر اصلی تمدید میشه، حتی اگر ...

وقتی جدا بشن ویزای آقا از حالت همراه در میاد و تعلیق میشه 

من قول شرف میدم طلاق نمی‌دم من از اون آدما نبسینم یه دختره هست پرستاره با هم آشنا شدیم هر کاری میکنم ...

اصلا همین که میگی هرکار میکنم مهاجرت نمیکنه بر خلاف اصل شرافت هست!! یعنی داری کلک میزنی کاری متقاعدش کنی کاری که دوست نداره و باب میلش نیس به خاطر منفعت شما قبول کنه ! بعد میگی قول شرف.  ای بابا....

بستگی داره ویزای همراه با اجازه کار رو فقط به آدمی میدن که زبان فول و همچنین تمکن مالی بالا داشته با ...

چرا اطلاعات اشتباه میدی دوست عزیز؟ 

اصلا و ابدا اینجوری نیست 

من تحصیلی مهاجرت کردم همسرم‌نفر‌پیوست بود با مدرک زبان پایه زبان آلمانی (a1) با ویزای الحاق به خانواده یا پیوست اومد، من چون دانشجو هستم اجازه کار پاره وقت دارم، همسرم تمام وقت.... ویزا من دو ساله بود همسرم ۶‌ماه، ۳ ماه بعد از ورود درخواست تمدید داد و یکساله ویزا صادر شد، بعدش کار تخصصی پیدا کرد با زبان انگلیسی نه آلمانی، تو تمدید‌ جدید ویزاش و از من جدا‌کرد و ویزای ۴ ساله بلوکارت گرفت

کامل توضیح دادم ک اصرار نکنی رو حرف اشتباهت

وقتی جدا بشن ویزای آقا از حالت همراه در میاد و تعلیق میشه

توضیح دادم واستون 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 19 ساعت پیش
2791
2779
2792