2821
2789
عنوان

مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 1168 بازدید | 117 پست
آزاد و رها میشی کسی و سراغ نداری بخواد بره دختر باشه قصدش ازدواج باشه

کولر دار هم باشه؟؟

با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه!                                        سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خودم خرج خودم می‌دم از طریق اون بشه فقط خارج شد

خب چه کاریه  واقعیت رو بگو بهش.   بگو کمکم کن مصلحتی ازد.اج کنیم بریم.  بعد یک خسارتی چیزی بهش بده البته فکر نمیکنم همچین کیسی پیدا شه به همین راحتی قبول کنه!! مگر اینکه بخوای کلک بزنی بی احساس باشی بهش و الکی بگی عاشقی!!  متنفرم از این کار.   ولی واقعا اگر یکی باشه واقعیت رو بگه ادم راحتتر میتونه بپذیره شایدم قبول کنه

اسی ب ی شرط قبوله..

احتمال هر نوع بیماری و تغییر اخلاق طرفو مفلس شدنشو زش شدنشو هر اتتتتفاق بد دیگه ای ک سرش بیاد و بدی و موظف ب موندن کنارش باشی..بدون خیانت..اونجوری ک موندن کنارش از خدات باشه

قبوله؟؟

با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه!                                        سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.
نه ولی باهاش باشی ولش نکنی

چه ربطی داره

اینکه ولش نکنید و به ازدواجتون متعهد باشین جزئی از شرافت شماست نه یه آپشن و ویژگی ! 

تنها در صورتی که اگه بهش صادقانه بگین من به خاطر مهاجرت تورو میخوام و اونم قبول کنه سو‌استفاده نیست

جاویدان ایران 🌅🦁 نور کافی برای کسانی که میخواهند ببینند وجود دارد، همانطور که تاریکی کافی نیز برای کسانی که نمیخواهند ببینند.

بعنوان نفر پیوست بودن هم زبان و رزومه و تمکن مالی میخواد، ب فرض اینجوری رفتی بعدش چی؟کار چی؟ 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
هر چی کردم نمیشه تا مرز رفتن شده برم ولی بازم نشده تنها راه همین بنظرم میرسع

قانونی اقدام کردی؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
چی کولر دار

نوشتی دختر باشه بخاد بره قصدشم ازدواج باشه..

گفتم کولر دار هم باشه؟

یعنی فول اپشن تر دگ نمیخای؟

اسی ب ی شرط قبوله..احتمال هر نوع بیماری و تغییر اخلاق طرفو مفلس شدنشو زش شدنشو هر اتتتتفاق بد دیگه ا ...

اینا همش حرفه به خدا.   اولش از روی هیجان و رسیدن به اهداف ادمها هزاران قول میدن حتی به خودشونم قول الکی میدن.   بعد زیرش میزان...   مشاوره های دکتر هلاکویی رو گوش کنید.!!  چقدرررر زیاد از این موردهاس که برای مهاجرت اردواج کردن بعد دو سه سال پنج سال طاقتشون طاق شده از دست همسرشون نه اینکه طرف بد باشه ولی از بی عشقی خسته شده

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 19 ساعت پیش
2791
2779
2792