2821
2789
عنوان

مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 1168 بازدید | 117 پست
وقتی جدا بشن ویزای آقا از حالت همراه در میاد و تعلیق میشه

چیزی ب اسم تعلیق ویزا نداریم ، اگر جدا هم بشن تا پایان تاریخ ویزا ب شخص اجازه میدن دنبال کار بگرده یا ویزا رو ب کاری یا تحصیلی تبدیل کنه 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب مگه شما دخترا عشق براتون مهم نی منم عاشقش میشم

شما  عاشق خارج رفتن ایشون میشی.  نه خود ایشون... عشق یعنی اگر گفت برای همیشه در ایران بمونیم انقدر دوستش داشته باشی که در همین ایران باهاش بمونی.!!

چرا اطلاعات اشتباه میدی دوست عزیز؟ اصلا و ابدا اینجوری نیست من تحصیلی مهاجرت کردم همسرم‌نفر‌پیوست بو ...

خب بعد احیانا شما نمیدونی هر کشور قانون مهاجرتی خودش رو داره؟ من در حالت کلی به ایشون توضیح دادم در ضمن گفتم که بعد از طلاق نگفتم که الان 

حتی اثر انگشت هر انگشتتون باهم متفاوته پس لطفاً نپرسید فلان قوم خوبن یا بد اینطورن یا اونطور تجربه شما میتونه سازنده یا مخرب باشه پس لطفاً تو چیزای که به یک نفر آدم بلکه به هزاران آدم با هزاران شخصیت متفاوت مرتبطه از تجربه شخصیتون استفاده نکنید 
خب بعد احیانا شما نمیدونی هر کشور قانون مهاجرتی خودش رو داره؟ من در حالت کلی به ایشون توضیح دادم در ...

شما‌ نمیخوای بپذیری دیگه 😁 پس‌ من حرفی ندارم برو تحقیق کن 

کاش لااقل وقتی اشتباه میکنیم بپذیریم 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫