2777
2789
عنوان

طلاق من با دوتا بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 1865 بازدید | 51 پست
🥺 عزیزم ،متاسفم احتمال زیاد مشکل اعصابروان داره این حجم از خشونت عادی نیستاگه مراجعه کنه با یکی دوت ...

مصرف کنندس 😔

وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.
ساده و احمق بودم و بچه 😭😭

نمیدونم شوهرتون فحش میده یا کتک میزنه .اینجور مواقع ماهاخودمون میزنیم خریت ....تا حالا همینجوری پولدار شدیم .شاید بقیه بگند پس غرور چی میشه .ولی همه فامیل میگند اونی که طلاق نگرفت خودش زد خریت حرص نخورد .برد .اونی که حرص خورد و جواب داد باخت ...میدونی چرا .شوهر یکی زن دوم گرفت خواست طلاق بگیره طلاق نگرفت .موند تو زندگیش .خورد پوشید اخرش زن دومه طلاق گرفت .خودم دیدم زن وشوهر چنان بهم چسبیده بودند.زن اولیه کنترل همه چی را دوباره بدست گرفته بود.خودش را میزد خریت .ماهم ...بخواهیم اهمیت بدهیم باید بسوزیم .

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🥺 عزیزم ،متاسفم احتمال زیاد مشکل اعصابروان داره این حجم از خشونت عادی نیستاگه مراجعه کنه با یکی دوت ...

وهیچ کس جز خودش قبول نداره ممنون عزیزم امیدمون بخداس😔

وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.
نمیدونم شوهرتون فحش میده یا کتک میزنه .اینجور مواقع ماهاخودمون میزنیم خریت ....تا حالا همینجوری پولد ...

😔

مصرف کنندس 😔

🥺 مشخص بود چون عادی نیس

الهی ترک کنه از بزرگترها یا یکی که ازش حساب

میبره بخواین صحبت کنه باهاشون یا مشاوره ی

ترک اعتیاد ببرنش .بگم بزور  کمپ ببرن نه

چون تا خودش نخواد و اراده نکنه همین آش و

همین کاسه...حیف از جوونیتون که تلخ بگذره

امنیت جانی نداری اینطور 🥺

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

🥺 مشخص بود چون عادی نیسالهی ترک کنه از بزرگترها یا یکی که ازش حسابمیبره بخواین صحبت کنه باهاشون یا ...

اجی خونوادش هم مثل خودشن و اون هیچ احدی رو قبول نداره 

این نصیحت رو از کسی بشنو که هم یکی از نزدیکانش خیانت کرده و هم یکی از نزدیکانش خیانت دیده

برای جدا شدن. هیچ وقت دیر نیست یک فرصت به خودتون بده ولی صد در صد و قطعا و حتما (ببین چقدر دارم تاید میکنم) تحت نظر یک متحصص کار بلد، شده باشه از نون شب خودتو بچه هات بزنی برای متخصص هزینه کنی این کارو بکن، اگه جواب گرفتی و همه چیز اوکی شد که خدا رو هزار بار شکر اگه نه، اونوقت جدا میشی مگه دیر میشه

فقط بازم تاکید میکنم بدون اینکه تحت نظر متخصص باشی هر دو اصلا منتظر نتیجه نباش فقط و ققط متخصص مشاور خوب 

من خودم دوبار از نزدیکترین فاصله این موصوع رو درک کردم هم کسی که خیانت کرده بود از نزدیکان خودم بود هم تو یک مورد دیگه کسی که خیانت دیده بود خیلی نزدیک بود به من، هردوشونم به حمدالله حل شد و زندگیشونم از قبل بهتر شد ولی مشاوره و کمک تخصصی گرفتنا