2777
2789
عنوان

طلاق من با دوتا بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 1865 بازدید | 51 پست
ن راه پیش دارم نه پس فقط دارم زجر میکشم

اخه چرا تو این شرایط بچه میارین 

حالا استارتر مشکلش چیز دیگه ای هست ممکنه شوهرش خوب بوده باشه یکهو خیانت کرده اما شوهر شما قطعا خودشو از اول نشون داده بود

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

[QUOTE=346612839]اره ۲ تادارم ۷،۸ ساله چطور جدا بشم ی خونواده وحشیتر از شوهرم دارم که اگه جدا بشم او ...

امیدم فقط خداس هیچ کاری نمتونم بکنم 😭😭😭خیلی سخته کاش خدا یروز مارو ببینه کاش نجاتمون بده بحق حسینش

وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.
اخه چرا تو این شرایط بچه میارین حالا استارتر مشکلش چیز دیگه ای هست ممکنه شوهرش خوب بوده باشه یکهو خی ...

😭😭

وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.
کاش این بچه های بیگناه و نمی آوردیم که به آتیش ما بسوزن من فقط جیگرم برا اونا کبابه خودم به درک

آره منم دلم داره میترکه یعنی فقط ی معجزه میخوام از خدا ب قران با اینکه فقط ۲۵ سالمه اما پیر شدم 😭

اخه چرا تو این شرایط بچه میارین حالا استارتر مشکلش چیز دیگه ای هست ممکنه شوهرش خوب بوده باشه یکهو خی ...

ساده و احمق بودم و بچه 😭😭

الهی خدا کمکت کنه

الهی ب هممون کمک کنه بحق فاطمه زهرا

اگه خونه وداراییش به نامتون بود و دست خالی

میشد بهتر بود .

اینطوری بار مالی وتربیت بچه و...رو دوش شما

میافته وآقا با فراغ خاطر وبدون مزاحم آزادتر

پی خیانت میگرده .

این شکل طلاق گرفتن درست نیست جرمشو

ایشون کردن وتاوانشو شما!!

مسئله مادی مهمترینه و روح وروان ومحیط

آروم برای بچه ها.

هر طور صلاحته عمل کن .نمیگم‌ بمون وپاسوز

شو .

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

خوب طلاق نگیرم چه جوری ادامه بدم؟ نمیتونم خودم داغون و افسرده شدم بچه هامم دارن نابود میشن

UOTE] مجردم .بابام تابستون اصلانمیخواهد کولر درست کنه ..تنها تفریحمون کربلاست ...بقیا شمال و مسافرت اصلا .پولدار هم باشه اصلاوعمرا بی حساب کتاب خرج کنه ....به مامانم نازم جیگرم اصلا نمیگه تولد و اینانمیفهمه .مدام هم بیرون و خیریه و مسجده ..ولی ما تو خونه موناصلا دعوا نداریم .فحش و سردی هیچ خبری نیست ...مامان بابام کنار تلویزیون همش باهمند ساکت و اروم .تنها دلیلمون اینه نماز اول وقت .صدقه دادن .تا حدی حلال و حرام رعایت کردن .مال حروم نمیخوریم مگر توش شبهه باشه که معلوم نیست .حجابمون کامله ‌

سر به زیر هستیم .با بقیه زیاد نمیگردیم .سکوت در مقابل اونهایی که دعوا راه میندازند.اهمیت ندادن کل کل نکردن .عدم چشم روهم چشمی.زیاد با فامیل رابطه نداشتن .رابطمون سالی دو بار فقط...اعصابمون خیلی راحته ...غذا مدتها گوشت و مرغ نداشتیم ماکارونی همش بود.کولر هم نداریم .گرمه همش حموم میریم .ولی دعوا تو خونمون کمه ...تنها مشکل اینه داداشم کار پیدا کنه .

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

کاش این بچه های بیگناه و نمی آوردیم که به آتیش ما بسوزن من فقط جیگرم برا اونا کبابه خودم به درک

عزیزم اتفاقا من که بچه ندارم فقط خودمون با خوبی و بدی و دعوا و خوشی هم می‌سازیم اما شماها که بچه دارید باید شرایط بد و ترک کنید اگر نمی‌دونید شرایط و خوب کنید بچه هم اینطوری یاد میگیره یا باید قوی و خوشحال زندگی کنه یا شرایط و تغییر بده اینطوری بچه ها ترسو میشن و همیشه هم فکر میکنم خب مادر پدرم که بدترین شرایط و تحمل کردن پس ما هم باید عذاب بکشیم و تحمل کنیم توی هر شرایطی

این وسط فقط بچه ها میسوزن اگه آدم خودش بخواد می‌تونه زندگیشو از نو بسازه برید پیش یه مشاور امین خدارو چه دیدید شوهرتونم اومد پیش مشاور و سر به راه شد ولی اول باید از خودتون شروع کنید خودتونو تغییر بدید هیچکس بدون عیب نیست .

اسی من شوهر وحشی و خیلیییی بد زبون و وحشی و دست بزن دارم الانم برای چندمین بار داره پرده گوشم پاره م ...

🥺 عزیزم ،متاسفم احتمال زیاد مشکل اعصاب

روان داره این حجم از خشونت عادی نیست

اگه مراجعه کنه با یکی دوتا قرص و یاد گرفتن

کنترل خشم زندگیتون به کامتون شیرین میشه

خدا پناهت باشه🤲

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا