2777
2789
عنوان

طلاق من با دوتا بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 1865 بازدید | 51 پست

طلاق نگیر حداقل اسمش بالا سر بچه هات باشه هزینه هاشونو بده اما اگه میتونی جدا ازش زندگی کن

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم هم خودتو بدبختر میکنی هم برچسب بچه طلاق به بچه هات میچسبونی و بچه هاتون آواره میکنی ایندشون خر ...

گاهی  طلاق آخرین و تنها راه .هرکس جدا میشه آواره نمیشه لزوما

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

نترس 

برای بچه هات مادر خوبی باش و باباشون هم اصلا خراب نکن پیششون 

اگر واقعا با هم نمی سازید با کمترین کشمکش مخصوصا جلو بچه ها جدا بشیدشاید شما همسر خوبی نباشی یا همینطور شوهرت اما به هر حال پدر و مادر اون بچه ها هستین قوی باش 

من یه دوست صمیمی دارم که از 5سالگی تا کلاس 12باهم بودیم و تو یک ماه اتفاقا ازدواج کردیم

ازدواج هر دو مون عاشقانه بود من شوهرم غریبه اون فامیل بود

گذشت و چند سال همو بخاطر اینکه هرکس یه استان زندگی میکرد گم کردیم خیلی دنبال شمارش گشتم بعد چند سال گیر آوردم تماس گرفتم

گفت از شوهرم جدا شدم چهار تا دختر دارم 29سالشه

روم نشد و نمیشه بگم چرا آخه طلاق شوهرش و خودش عاشق هم بودن واسه بچه دار شدن چقدر که گریه و دوا دکتر نرفتن اصلا تصور نمی کردم بهش بگه بالا چشمت ابرو ولی گفت طلاق م داده

برگشتم خونه بابام

یک هفته است فهمیدم هنوز هضم نمی کنم آخه چرا به چه دلیل

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست

اسی من شوهر وحشی و خیلیییی بد زبون و وحشی و دست بزن دارم الانم برای چندمین بار داره پرده گوشم پاره میکنه اونروز میخواست با چاقو گردنمو بزنه با اینهمه هیچ غلتی نمتونم بکنم فقط دارم یواش یواش از بین میرم ارزومه جدا بشم و حاظرم خونه مردم کار کنم فقط تنها باشم 😭

وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.
اسی من شوهر وحشی و خیلیییی بد زبون و وحشی و دست بزن دارم الانم برای چندمین بار داره پرده گوشم پاره م ...

بچه داری؟ اگه نداری راحت میتونی جدا بشی و خلاص بشی، من گیر بچه هامم

بچه داری؟ اگه نداری راحت میتونی جدا بشی و خلاص بشی، من گیر بچه هامم

اره ۲ تادارم ۷،۸ ساله چطور جدا بشم ی خونواده وحشیتر از شوهرم دارم که اگه جدا بشم اونا هم زجرم میدن 😭

وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.

ن راه پیش دارم نه پس فقط دارم زجر میکشم 

نمیتونم واضح بگم مشکل هم خودمم هم همسرم دیگه به بن بست رسیدم، بچه هام حدود ۸ تا ۱۱ سال دارن

نماز اول وقت بخون.حلال و حرام را رعایت کن .زیارت عاشورا بخون معجزه میشه . .....خوبه خود درست میشه 

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت