2777
2789

سلام خواهرم 30 سالشه و ازدواج کرده ویه بچه داره و من 24 توی خونواده ما پدرومادرم رو حرف من بیشتر حساب باز میکنن و بیشتر از من مشورت میخوان میگن تو عقل و شعورت بیشتره البته اینو جلو خواهرم نگفتن خواهرم هیچ مشکل و مریضی نداره ولی چون از قدیم حرفاشو نسنجیده بیان کرده و ناراحت شدن بقیه بهش مهم نبوده پدرومادرم میگن بی عقله و هیچ توقعی ازش ندارن ولی اگه من یبار یه اشتباهی بکنم مثلا یه عید فطر زنگ نزنم و عیدو تبریک نگم توقع میکنن که چرا زنگ نزدم ولی اگه خواهرم عید نوروز هم به دیدنشون نره و زنگ نزنه میگن بی عقله خواهرمم از خدا خواسته همه کاراشو داره با این روش پیش میبره منو همسرمو خیلی با رفتاراش و حرفاش میرنجونه وقتی هم به مامانم میگم میگه ولش کن بی عقله سخت نگیر ولی تا کی؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی باری شما برخورد بد کنین اگه اعتراض کرد. بگین تو که عقل نداشتی. دیوانه رو چه به این حرفا. ببینم باز ...

اره به بابامم عصری اینجوری گفتم گفت تو خودتو با اون مقایسه نکن

چقدر برادرشوهر منهمنتها برادر شوهر من یه ادم عوضیو خودخواه و سواستفاده گر هستولی شوهرم همش می گه بی ...

دقیقا از این کلمه نفرت دارم چون واقعا باورشون میشه عقل ندارن و همه کار میکنن

اره به بابامم عصری اینجوری گفتم گفت تو خودتو با اون مقایسه نکن

نه دیگه. اینجوری میشه توجیه. پشت همین حرفا قائم میشه. رو نده. همین خواهرت ی جوری دور بزنه شمارو. خودتم بری تو شوک. خاله ی منم اینجوری بود. همه میگن آخیییی مریضه سخت نگیرین بهش. آحییییی گناه داره. بیا ارث مادرم رو با دایی جان بالا کشیدن اون موقع مریض نبود

اینکه همه کاراش پیش میبره

اره حتی بی احترامی کرد به مامان بابام گفت من اگه شما مریض شدین پرستاریتونو نمیکنم میذارمتون خانه سالمندان بعدش گفت بد گفت منظورم یچی دیه بود پدرومادرمم گفت بی عقله یچی میگه