2777
2789
عنوان

خواهرم با گفتن اینکه بی عقلم همه حرفاشو میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 27 پست
درمورد خواهرت خیلی بد حرف میزنی خانواده ت همینطور

چیزیه که هست و خوانوادمم میگن خودمم به خوانوادم گفتم ک چرا از اون توقع ندارین میگن بی عقله من چجوری بگم که به مزاج شما خوب بیاد؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره ولی چیکار کنم خونوادم بفهمن که اینا از نقششه

زمان. فقط زمان. بعدم خانواده ات ممکنه هیچ وقت نفهمن. وقت یه کاری میکنه توجیه میشه. نمی‌خوان باور کنن. شما مواظب موضع خودت باش. باهاش از نظر مالی شریک نشو. پول قرض نده. و محتاط باش

چیزیه که هست و خوانوادمم میگن خودمم به خوانوادم گفتم ک چرا از اون توقع ندارین میگن بی عقله من چجوری ...

خوهرت بی عقل نیست 

فقط راه خودشو میره مثه یجور بیخیاله 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
خوهرت بی عقل نیست فقط راه خودشو میره مثه یجور بیخیاله

نه همش با دروغ کارشو پیش میبره بیخیال نیس خیلی وقتا از زبون مامانم یه دروغایی گفته ک من اون کارو بکنم

نه همش با دروغ کارشو پیش میبره بیخیال نیس خیلی وقتا از زبون مامانم یه دروغایی گفته ک من اون کارو بکن ...

پس شما ساده هستین یا به قول خودتون بی عقل   

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
نه آخه اون لحظه نمیتونم و وقتش نیس زنگ بزنم و حقیقت بشنوم از مادرم وقتی ک تموم میشه میفهمم دروغ گفته

پس یادت باشه وقتی حرف میزنه استعلام بگیری