2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای چمد روز پیش میخاستیم اکبر جوجه درست کنیم رستوران کار میکنم

همکارم میخاس رو صندلی بشینه ولی از زیرش سر خورد افتاد دقیقا یسانتی دیگ بزرگ ابجوش

خداروشکر قطره ای اب جوش بهش نخورد و طوریش نشد ولی من چون پنیک دارم حمله اومد خیلی ترسیدم تپش قلبم بالا بود 

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉 راستی با فقیر چشم و دل سیر بگرد نه با پولدار گداصفت😏سگ رید تو اون ثروتی که حق کارگررو خوردی تاوانی هم هست منتظرباش😌

اگه ناجور نیست نه خطری نداره فقط مواظبت کن عفونت نکنه . زودپزت از این جدیدا بود؟ هنوز بخارش خالی نشده بود که درشو باز کردی؟

غایبان در روزهای سخت باید تا ابد غایب بمانند.

زود پز ترکید ریخت روی دستم از بالا تا پایین

اول بتادین بزن بعد برو واکسن کزاز بزن اگه نزدی تاحالا منم تجربشو داشتم سوختگی شدید بعد برو پماد بگیر بعد که دیکه به مراحل آخر رسید خوب شد برای اینکه جاش نمونه روغن گلیسیرین رو با آبلیمو ترش تازه البته چند قطره آبلیمو بزن زیاد نه آبلیمو رو دوقطره با روغن گلیسیرین قاطی کن دوهفته تا یکماه هرروز بمال روش بعد با باند ببند زخمتم انگولک نکن جاش زود میره دکتر به من این تجویزو کرد