2777
2789

بیست سالتون باشه معلم مدرسه و دانشجو ام باشید 

یه سری کلاسام برید 

که واسه کلاسا و مدرسه اینا چادری هستید واسه عروسی و مهمونی با مانتو 

الان من تا اینجای عمرم هیچ وقت با دوست اینا بیرون نرفتم مثلا کافه و اینچیزا ( چون واقعا هیچ کدوم سرسنگین نبودن و خوشم نمیومد کنارم راه برن ) 

میگم الان خودم برنامه بزارم مثلا جمعه تنهایی برم خودم جایی 

یا بشینم جام ؟ 🙂 اخه من واقعا همش درگیر کار و درس و کلاسم حس میکنم چند سال بعد بچه بیاد میخام بزنم تو سرم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کلا تو خونه ام

حوصله هیچکی رو ندارم😂کوالا به تمام معنا 

سلام رفقا .                                                            مرسی که دو سه سال تحملم کردید :)                          من رفتم ، خوبی یا بدی دیدید حلال کنین ؛                   دل کندن از شما مث دل کندن از یه خانواده پرجمعیت مهربونه :/                                                              یه روزی برمیگردم که هم افسردگی خوب شده باشه هم به اهدافم رسیده باشم :-)                                              مرسی که کمبود خونواده ی بد خودمو پر کردید :]           خوش باشید ، یاعلی .

چون فقط هم تایپت نیستن باهاشون بیرون نمیری؟

الان اکیپ دوستانه من ک 6 نفریم،کلن طرز فکرو پوششمون باهم زمین تا اسمون فرق داره ولی باهم همه حا میریم.زیاد سخت نگیر عزیزم،بعدا اینجور روحت پژمرده میشه.

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.  

منم کسیو ندارم باهاش برم بیرون

بعضی وقتا کارو ول میکنم و میرم شهدای گمنام یکم میشینم تا آروم شم

خودت تنها برو هرجا که دوست داری خوش بگذرون مگه حتما باید کسی باهات باشه

ما زن‌ها رسم خوبی داریم ، زمانِ سختی ها شروع می‌کنیم به کوتاه کردن؛ کوتاه کردنِ ناخن‌ها، موها، حرف‌ها و رابطه‌ها..

نمیدونم چرا یه حس یطوری میگیرم از بس نرفتم فکر کنم اینطوری شدم هفته ای یبار خوبه ؟ یا زیاده

خوبه یه مدت برو اگه نیاز داشتی بیشترش کن توی هفته

فردایی خواهد رسید که در آرزوهایم زندگی میکنم.درخواست ندید قبول نمیکنم