2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من اخطار نگرفتم ک

اگه الان کاربریت بترکونه نی نی یار اخطار مشکی میگیری و دیگه برگشت کاربری وجود نداره باید با ی اک دیگ بیای

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
با این شماره مجدد میشه وارد سایت شد؟

خیر فقط از طریق تماس باما میتونید دوباره فعالش کنید 

تماس باما در انتهای همین صفحس 

شماره سیمکارت مربوط به کاربری رو میگید فعال میکنن

برای کاربری جدید باید با سیمکارت جدید ثبت نام کنید

🕊🖤🕊 مــــهــــــ🌙یار

چ خوب نمیدونستم ممنون

اونایی که از طریق نی نی یارا تعلیق میشن برای مثلا کار خلاف قوانین انجام دادن تعلیق مشکی اگه بگیرن کلا دیگه باز نمیشن و اونا هم که عین ایشون خودخواسته میخوان تعلیق بشن تعلیق مشکی میگیرن ولی به تماس باما بگن و شماره سیمکارت مربوط به کاربری رو بگن فعال میکنن

🕊🖤🕊 مــــهــــــ🌙یار

اونایی که از طریق نی نی یارا تعلیق میشن برای مثلا کار خلاف قوانین انجام دادن تعلیق مشکی اگه بگیرن کل ...

اها مرسی از راهنماییت

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
اها مرسی از راهنماییت

خواهش میکنم

در صورت تعلیق تو قسمت داشتبورد هم علت تعلیق مشخص میشه و هم زمان فعال شدنش ... ولی مشکی کلا دائمیه بجز اونا که خودخواسته میخوان تعلیق کنن

🕊🖤🕊 مــــهــــــ🌙یار

خواهش میکنمدر صورت تعلیق تو قسمت داشتبورد هم علت تعلیق مشخص میشه و هم زمان فعال شدنش ... ولی مشکی کل ...

مرسی داداش