2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 33 پست
کمک ک میکنم ولی اینکه کلا همه کارو با من باشه خب بدم میاد مخصوصا ک دختراش پا نمیشن تا بهشون نگی

نه دخترا اگ پا نمیشن کار بدی میکنن ، هم شما هم اونا در حد هم وظیفه دارین ، شما بهشون بگین باید کمک شما کار کنن

ببینید گلم ظرف شستن و سفره انداختن و چایی ریختن تینا کارهای روزمره حساب میشه و بعنوان عروس یا دختر باید همکاری کرد اینها رو 

تازه گاهی اوقات اگ خونه کثیفه و شرایط مهیا نیست خالی از لطف نیست یه جارو آدم بزنه اما نه همیشه ، اون مادره جایی دوری نمیره ثوابش کمکش کنی حتی اگر اذیت هم می‌کنه 

اما مثلا جارو زدن مثل کارها روزمره نباید خیلی انجام بشه 

اما کارها روزمره اصلا اشکالی نداره و وظیفه عروس و دخترهاست 

چرا اگه عروس بشینه بده به نظرت؟قدیما عروس تو خونه مادرشوهرش زندگی میکرد و مجبور بود کار کنه، الان هم ...

عروس مهمان نیست ، و اینکه چون دو هفته یه بار میاد مهمان حساب بشه 

چه ماهی یه باز بیاد ، چه هر هفته ، عضو اعضای اون خونواده هست و خیلی زننده هست ک بشینه ، من خودم ۲و ۳ ماهی یه بار میرم چون دوریم و هر موقع میزم خیلی زشت می‌دونم بشینم اون خانم با سن بالا غذا بذاره جلوم 

عروس و داماد جز اعضای خونواده هستن ، 

زمانی ک میخان ارث ببرن جز حساب میشن 

اما زمان کمک مهمان !

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان