2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 33 پست
اونم مشکله هااا

برو بشین عشق کن ک انقدر بهت احترام میذاره

والا مادرشوهر من صبح تا شب دور میره هروقت میرم خونش میگه پا ندارم کمر ندارم پاشو سفره بنداز چای بیار ظرفارو بشور

دلبسته به یک سنگ نبودی که بدانی چه کشیدم🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو بشین عشق کن ک انقدر بهت احترام میذارهوالا مادرشوهر من صبح تا شب دور میره هروقت میرم خونش میگه پا ...

منم بهم نمیگن خودم اینکارها رو میکنم ، زشته بشینم اون زن با سن بالا جلوم چایی بذاره ، یا سفره بندازه خودم اصلا روم نمیشه ک نکنم 

برو بشین عشق کن ک انقدر بهت احترام میذارهوالا مادرشوهر من صبح تا شب دور میره هروقت میرم خونش میگه پا ...

نه بابا ایشونم پاهاشون درد میکنه ولی همش به همسرم میگه پاشو از خانومت پذیرایی کن 😂

منم بهم نمیگن خودم اینکارها رو میکنم ، زشته بشینم اون زن با سن بالا جلوم چایی بذاره ، یا سفره بندازه ...

کمک ک میکنم ولی اینکه کلا همه کارو با من باشه خب بدم میاد مخصوصا ک دختراش پا نمیشن تا بهشون نگی

دلبسته به یک سنگ نبودی که بدانی چه کشیدم🥲

من خودم همون اوایل ک هم سن شما بودم میرفتم اصلا روم نمی‌کرد بشینم خودمون هم اگ عروس داشته باشیم وبیا ...

حالا من دوست دارم بشینه عروسم من پذیراییشو کنم 🤧

من خودم همون اوایل ک هم سن شما بودم میرفتم اصلا روم نمی‌کرد بشینم خودمون هم اگ عروس داشته باشیم وبیا ...

چرا اگه عروس بشینه بده به نظرت؟

قدیما عروس تو خونه مادرشوهرش زندگی میکرد و مجبور بود کار کنه، الان همه جدا زندگی میکنن و هفته ای یکبار یا دو هفته ای یکبار میرن خونه مادرشوهرشون و واقعا مهمون محسوب میشن، شما از مهمونت توقع داری پاشه کار کنه ؟ عروس ها هم الان مثل مهمون میان و میرن