2777
2789
عنوان

مشکل با نامزد

240 بازدید | 21 پست

می‌بینم خیلیا اینجا با نامزداشون مشکل دارن 

یا اخلاقای طرفو تازه میبینن 

ازدواجاتون سنتی بوده؟ 

ما یک سال و نیم دوست بودیم الان نامزدیم ولی هیچ وقت مشکلی بینمون پیش نیومده که نشه تحمل کرد یا عجیب بوده باشه حتی بحثم نداشتیم 

همیشه با خنده همه چی میگذره 

یا اگه مشکلی باشه به هم میگیم فلان چیز اذیت میکنه طرف مقابل سعی میکنه برطرف کنه 

دارم به همه چیز رابطمون شک میکنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چن وقته نامزدین 

دعوا که مهم نیس پیش میاد مثلا خودم یکی از بی سابقه ترین دعواهایی با نامزدم داشتم‌چون پا رو نقطه ضعفم‌گذاشته بود  ولی  شبش بهم پیام داد من جواب ندادم تا بعدش که جواب دادم و فهمیدم عمدا نبود کارش و آشتی کردیم هر چند سر سنگین برخورد میکنم که خیلی فکر نکنه آدم بخشنده ای هستم 

مام دوساله الان نامزدیم تقریبا دوسال ازدواجمون سنتی همرا با دو ماه آشنایی

چه ربطی داره بعضیا اخلاق اصلیشونو بعد از ازدواج نشون میدن حالا با هم دوستم بودن چند سال

اخه نمیشه طرف چندسال تظاهر کنه یا یه چیزو قایم کنه؟ 

مخصوصا دوران دوستی 

ما مسافرت رفتیم 

بیرون بودیم 

رانندگی 

رستوران 

همه جا اخلاق این ادمو من دیدم 

نمیشه که دو سال تظاهر کنه همین ک ازدواج کردیم تغییر کنه یک ساله ک عقد کردیم هردو همونیم 

شما یه صب تا شب با طرف باشی از عصرش دیگه خسته میشه نمیتونه فیلن بازی کنه چه برسه به چند سال

یه سوال بپرسم با خونوادش زیاد رفت آمد میکنی یا کم

متوسط؟ من تهران دانشجوم خودم اهل شهرستانم خانواده همسرم تهرانن برای همین اخر هفته ها اکثرا مادرشوهرم دعوتم میکنه 

چن وقته نامزدین دعوا که مهم نیس پیش میاد مثلا خودم یکی از بی سابقه ترین دعواهایی با نامزدم داشتم‌چون ...

ما یک ساله نامزدیم

اگه ناخواسته مثلا چیزی بگه یا من بگم که ناراحت بشیم فورا به اون یکی میگیم حرفت ناراحتم کردا 

بعدم عذرخواهی میکنیم 

تا حالا نشده که من جوابشو ندم یا اون جواب نده که بفهمیم طرف ناراحته 

اخه نمیشه طرف چندسال تظاهر کنه یا یه چیزو قایم کنه؟ مخصوصا دوران دوستی ما مسافرت رفتیم بیرون بودیم ر ...

خب ببین مثل شما نبودن که با هم مسافرت برن و اینا مثلا چند ساعت با هم بودن 

اخه نمیشه طرف چندسال تظاهر کنه یا یه چیزو قایم کنه؟ مخصوصا دوران دوستی ما مسافرت رفتیم بیرون بودیم ر ...

عزیزم وقتی دوپامین مغز که شمارو میبینه هر لحظه ترشح میکنه فحشم بدی هم که اون دوست دارم تعبیرش میکنه بلاخره زندگی همیشه ثابت نیس اون‌چیزی که زن و مرد رو کنار هم‌نگه میداره  تعهدات هست و در کنارشراحترام  دوست داشتن 

الان مشکل نداری میخوای مشکل بزور پیدا کنی ؟ هر وقت نشونه ای چیزی پیدا کردی سریع منطقی روش فکر کن ولی وقتی خوبین الکی با فکرای بیهوده مغزتو درگیر نکن. حالا همه ی ازدواجا که بد نمیشن.

ولی اینو بدون تا نرید زیر یک سقف خیلی از رفتارا رو نمیشه و شاید بعد چند سال ولی نشونه هاش از زیر ی سقف رفتن شروع میشه.

اگه هم به مشکلی خوردی مشاوره حتما برو چه تنهایی چه دوتایی .

تا میتونید و راه داره الکی دنبال طلاق نگردید بخدا طلاق خیلی سخته .من اگه ادامه میدادم کارم به تیمارستانی جایی آخر از دست اینا میکشید وگرنه جدا نمیشدم .برای حفظ زندگیتون تلاش کنید و ساده ازش نگذرید اگه دیدید خیلی بحرانیه جداییه

متوسط؟ من تهران دانشجوم خودم اهل شهرستانم خانواده همسرم تهرانن برای همین اخر هفته ها اکثرا مادرشوهرم ...

نه نگران نباش مادرشوهرم همینکه دعوتت میکنه ینی خوشبختانه از وجود مادرشوهر شانس آوردی

الان مشکل نداری میخوای مشکل بزور پیدا کنی ؟ هر وقت نشونه ای چیزی پیدا کردی سریع منطقی روش فکر کن ولی ...

نه بابا مگه دیوونم ارزو کنم مشکل پیدا کنیم 

فقط برام جالبه چطور ممکنه بدون شناخت ازدواج کرد 

استرسم همین موضوع زیر یه سقفه 

همسرم داره کارای مهاجرتشو میکنه برای همین اینجا قرار نیست خونه بگیریم 

توی مملکت غریب دور از خانواده میترسم مشکلی پیش بیاد