2777
2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 24 پست
برای امیر کبیر رتبه منطقه دو معمولا باید زیر ۲۰۰۰ باشه

مرسیی، فقط اینکه منم موندم امسال برم مدرسه یا نه، منم مثل شما راهنمایی فرزانگان بودم و دبیرستان غیرانتفاعی، ولی امسال نمیدونم برم یا نه، دبیرایی که امسال برامون میارن خوبن ولی خب من احساس میکنم اگه این وقتو بذارم خودم بخونم خیلی بیشتر برام بازدهی داره، ولی خب بازم میترسم که تنبلی کنم و نتونم خیلی بخونم, نظر شما چیه؟

مرسیی، فقط اینکه منم موندم امسال برم مدرسه یا نه، منم مثل شما راهنمایی فرزانگان بودم و دبیرستان غیرا ...

پایت چطوره؟ 

و اینکه اگه نری و دوستاتو نبینی اذیت نمیشی؟

من باز مشاوره ک میرفتم و ازمون بچه ها رو میدیدم حرف میزدیم روحیم عوض میشد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پایت چطوره؟ و اینکه اگه نری و دوستاتو نبینی اذیت نمیشی؟من باز مشاوره ک میرفتم و ازمون بچه ها رو میدی ...

پایم خوبه، نمیدونم واقعا شاید این یکم اذیت کننده باشه، ولی خب من میرم مدرسه هرروز دلدرد میگیرم بخاطر استرس😐 

حدودی میدونین سقف رتبه لازم برای مهندسی پزشکی چقدره الان؟ باتوجه به اینکه ظرفیت پزشکی و زیاد کردن یعنی یجورایی شانس رتبه بالا هم زیاد میشه

و اینکه راضی اید ازین رشته؟ بالاخره هر رشته ای علاقه زمینه ای میخواد، شما چطور فهمیدید این رشته خوبه و دوسش دارین

حدودی میدونین سقف رتبه لازم برای مهندسی پزشکی چقدره الان؟ باتوجه به اینکه ظرفیت پزشکی و زیاد کردن یع ...

من عاشق مهندسی بودم و ریاضی 

راجب گرایشای مهندسی پزشکی خوندم و دیدم که به طراحی اندام های مصنوعی علاقه دارم برای همین اومدم 

بستگی داره دولتی بخوای یا ازاد ولی میدونم ازاد با سوابق داره ظرفیتش بالاس