2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرتون مشاور ارزش داره بگیرین؟شما کلاس میرفتید؟وابنکه میشه در مورد نحوه مطالعتونن توضیح بدید

من مشاور داشتم ولی اگه اراده قوی ای دارین بدون مشاور هم میشه 

یه دوست خوب مثلا که باهاش هرجا که گیرکردی صحبت کنی 

بیشتر از مشاور درسی حال دل ادم دوران کنکور مهمه 

من کلاسامو سال یازدهم که بودم همه کنکوریا رو رفتم ک سال کنکور کلاس نرم و مدرسه هم غیر حضوری برداشتم 

ولی الان انقدر که تنوع کلاسای انلاین زیاده نیاز به اینکار نیست میشه خودخوان مطالعه کرد جاهایی ک واقعا متوجه نمیشی رو از دبیرت بپرسی یا سرچ کنی 

من صبح ساعت ۵ بیدار میشدم تا ۶ کارامو میکردم متوسط روزی ۸ ساعت میخوندم فیکس 

ولی روزایی ک حالم خیلی خوب بود تا روزی ۱۲ ساعت 

ولی ساعت مطالعه مهم نیست کیفیتش مهمه و تعداد تست

من مشاور داشتم ولی اگه اراده قوی ای دارین بدون مشاور هم میشه یه دوست خوب مثلا که باهاش هرجا که گیرکر ...

خیلی ممنونم از توضیحاتتون واینکه ببخشید تمرکزتون رو چجور حفظ می‌کردید هنگام درس خواندن واینکه ماشاالله خیلی عالیه دانشگاهتون مدرسه خاصی بودید؟

دانشگاهتون جوش چطوره؟ با چه رتبه ای میشه صنایع آورد؟ و اینکه شما از کی شروع کردی خوندن جدی برای کنکو ...

من برای کنکور ۵ ماه درس خوندم به صورت جدی از اسفند ماه تا تیرماه 

جو دانشگاه خوبه اکثر بچه ها دنبال مهاجرتن 

برا همین خیلیا دنبال اینن خودشونو بکشن بالا 

یه چیزیم هست که میگن بعد کنکور دیگ برای دانشگاه نباید درس خیلی خوند 

ولی باید بگم که اینطوری نیست و بعد کنکور اگه هدف بالا داشته باشیم باید توی دانشگاه تلاش کنی چون ریز نمراتت مهمه

و ابنکه برای رتبه باید بپرسم که منطقه چندین؟ 

مهندسی پزشکی رو منم دوست دارم ولی از بازار کارشو آینده اش می ترسم

توی ایران گرایش بیوالکتریک باز کارش فوق العادس به شرط اینکه توانایی بالایی داشته باشی وگرنه تو دانشگاه چیزی یاد نمیگیری

بی زحمت رتبتون چقدر شد؟🥲چقدر خوندی ?چندتا منبع داشتی ?

رتبه منطقه دو من ۱۱۰۰ بود کلا ۴ ماه و نیم در حدود ۵ ماه مطالعه داشتم 

تک منبعی بودم بعد از اتمام یه منبع اگه سطحش پایین بودم میرفتم سراغ منبع بهتر ولی اگ سطح خوبی داشت همونو سوالات علامت دارمو کار میکردم 

خیلی ممنونم از توضیحاتتون واینکه ببخشید تمرکزتون رو چجور حفظ می‌کردید هنگام درس خواندن واینکه ماشاال ...

راهنمایی فرزانگان بودم اما دبیرستان غیرانتفاعی و اینکه سال اخر غیرحضوری گرفتم کلا مدرسه نرفتم 

برای حفظ تمرکز حین مطالعه من از اپلیکیشن ypt برای گوشیم استفاده میکردم چون حواسمو خیلی پرت میکرد 

پومودورو استفاده میکردم یعنی ۲۵ دقیقه میخوندم ۵ دقیقه استراحت چون حواسم خیلی پرت میشد 

و اینکه وقتایی ک زود تمرکزم از بین میرفت با صدای بلند به خودم میگفتم هیییس بعدا بهش فکر میکنیم و دوباره میخوندم و به طرز معجزه اسایی جواب میداد 

تشویق کردن با خوراکیای خوشمزه هم خیلی جوابه مثلا این ۲ ساعت فیزیکو بخونم بعد میرم فلان چیزو ک خیلی دوست دارم میخورم

راهنمایی فرزانگان بودم اما دبیرستان غیرانتفاعی و اینکه سال اخر غیرحضوری گرفتم کلا مدرسه نرفتم برای ح ...

مرسییییی خیلی لطف کردید ممنونم از راهنماییتون موفق باشید♥️