2777
2789
عنوان

کدوم کیس برای ازدواج بهتره😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1233 بازدید | 99 پست
واقعا ؟ می‌دونی اینا همشون مغز منو خوردن که اون پسر خوبیه حتی پسرداییت نمیتونه آنقدر اخلاقش خوب باشه

میدونی چرا گفتم خط قرمز چون گفتی توقع دارن پدرت ببرتش سرکار خونه ماشین بده واقا از قبل یکی دیگه دوست داشته بیشتر انگار بخاطر شرایطط میخوادت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این دلیل نمیشه دخترشو بد بخت کنه با کیسای بد یکی از اون دو تا خوبارو انتخاب کن ترجیحا پسر عموت رو و ...

پسرعمومم خیلی زیاد مامانیه 

مامانشم خیلی خودشو میگیره وگرنه پسرعموم بد نیست

الهی من یک نفر گفت قرار بزارین هم دیگه ببینم بیرون الان یک ماه منتظرم زنگ بزنن🫥🫥🫥

واقعا اگر نمیخوان کاش بگن این خانواده ای که به من گفتن خانواده خوب و سرشناسین این رفتار ازشون بعید بود

برای ازدواج خوب و زود هنگامم دعا کنید محتاجم به دعاتون🤲
میدونی چرا گفتم خط قرمز چون گفتی توقع دارن پدرت ببرتش سرکار خونه ماشین بده واقا از قبل یکی دیگه دوست ...

یعنی خب اطرافیان میگن  اون بخاطر موقعیتت میخواد 

چون پول و کار نداره پس عاشق چیه تو شده 

نمیخوام از خودم تعریف کنم اما خیلیا میگن که تو خیلی خوشگلی 

خواهری واقعا دیگه قاطی کردم

اهاا پس اگر میدونی کاری و آدم خوبیه اشکال نداره اگر بابات شرایطش داشتن چه بهتر که دستشو بگیرن

از اینکه آدم خوبین شکی ندارم اما خب هرکی رو ببینی میگه اون بخاطر اینکه بیکار عاشق تو شده پدرمم وقتی اومدن خواستگاری خیلی مشتاق بود دستشو بگیره 

اما بعد اینکه پسرعموم اومد گفت خودت میدونی اما فامیلای من خیلی پولدارن

دقیقا اونایی که مامامت می گه اصلا فراموش کن که شرایط بهتری دارن

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 

مشخص مامانت طرف فامیل خودشه اخری اوکیه

اره مامانم فامیلای خودش بابام فامیلای خودش منم اون وسط دارم له میشم 

با اولی و اخری خودم بدم نمیاد اما میگم دیگه شرایطشون اینطوریه