2777
2789
عنوان

کدوم کیس برای ازدواج بهتره😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1233 بازدید | 99 پست
میدونم واقعا میدونم اما اجازه نمیدن من رو زمین بمونم واقعا این تموم میشه اون شروع میشه و حس میکنم کم ...

خب تو باید اولویته خودت رو تعیین کنی 

آیا دوست داری ادامه تحصیل بدی یا چی 

با مامانت یه بارکی حرف بزن بگو من از نظر ذهنی آمادگیو ازدواحو ندارم هنوز به پختگی نرسیدم که برای یه عمرم تصمیم بگیرم میترسم تصمیمام منطقی نباشه بعد ازش بخواه تا مثلا بعد کنکورت خواستگارو راه نده یا برات تعریف نکنه 

البته این بستگی به خودت داره ها خیلیا تو سن کم به پختگی لازم برای ازدواج میرسن خودت باید ببینی چی خوای 

ولی قبل اینکه به کسی جواب مثبت بدی حتما برو پیش مشاور

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونجایی که قطعی نمیتونی تصمیم بگیری جاییه که باید بزنی زیر میزتا مطمئن نشدی به هیچکدوم اوکی نده. باز ...

خواهری تحت فشارم میزارن همش که باید تصمیم بگیری 

اگر برای شغل نمیومدن کیس خوبی بود نه؟ دومی که اخلاقش کلا شنگوله فیس و اندام و قد اصلا معیارم نیست که ...

اره 

بازم با مشاور مشورت کن بهتر کمکت میکنن

پس ۳تا آخری کلا حذف شدن

خب تو باید اولویته خودت رو تعیین کنی آیا دوست داری ادامه تحصیل بدی یا چی با مامانت یه بارکی حرف بزن ...

با تحصیلاتم هیچکدوم مشکل ندارن

با شاغل بودنو اینا هیچکدوم واقعا مشکلی ندارن 

خودم تو این سن شاغلم

اره بازم با مشاور مشورت کن بهتر کمکت میکننپس ۳تا آخری کلا حذف شدن

یعنی اونا خودشون شخصا همچین حرفی نزدم 

اطرافیان میگن که خب اگه باهات ازدواج کنه باید ببریدش سرکار 

اوه مگه طرف نیومده خاستگاری خب داره دیگه حس؟

با اخری هنوز آشنا نشدم که درسته پسر داییمه ولی اصلا از یجایی به بعد کاملا از هم دور بودیم 

مامانش گفت بهم

فقط میگم دور اولی واقعا خط قرمز بکش بیان اون سه تا دیگه هرکدوم میخای

واقعا ؟ 

می‌دونی اینا همشون مغز منو خوردن که اون پسر خوبیه 

حتی پسرداییت نمیتونه آنقدر اخلاقش خوب باشه