2777
2789
عنوان

کدوم کیس برای ازدواج بهتره😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1233 بازدید | 99 پست
مامانم فامیلای بابامو دوستنداره)

این دلیل نمیشه دخترشو بد بخت کنه با کیسای بد 

یکی از اون دو تا خوبارو انتخاب کن ترجیحا پسر عموت رو و قاطع بگو اینو می‌خوام نزار زندگیتو خراب کنه سر اختلاف

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولی و رد میکنم چون اومدن دنبال شغل برای پسرشون تا همسر

از دومی اخلاق و اینا نگفتی کلا حرف پول زدی

سومی هم فقط پول بود

آخری هم که کلا کنسله با این منزوی بودنش دهنت سرویسه

و از من به تو نصیحت تا وقتی فقط پول طرف و میبینی ازدواج نکن ملاکت کلا پوله از حرفات

چون پول ممکن نیست همیشه باشه درسته مهمه اما گزینه اول نیست

حالا من کاری به خواستگار شما ندارم ولی مردشور هر چی خواستگار که نه سر دارن نه ته من الان ۵ روز منتظرم آقا پسر زنگ بزنه با هم حرف بزنیم ولی انگار نه انگار تازه خواهرش زنگ زد باهام حرف زد قبلش گفت شمارتو میدم برادرم ولی انگار نه انگار کاش زنگ میزد میگفت پشیمون شدیم دلم خیلی پر بود ببخشید 

برای ازدواج خوب و زود هنگامم دعا کنید محتاجم به دعاتون🤲

اولی که به نظر من اصلا مناسب نیست چون از الان چشمشون به اینه شما براش کاری کنید ، اگر این دیدگاه نداشتن میشد بهش فکر کرد 

اونایی که پولدارن اگر از نظر اخلاق و شخصیت و خانواده و معیارای دیگه اوکی هستن که ایده آلن 

آخری هم که بستگی به شخصیت خودت داره 

زندگی با آدم درونگرا اگر خودت برونگرا باشی سخته 

در کل اینا نظرات شخصی من هست و هرکسی باید نسبت به معیاراش بسنجه 

بحث یه عمر زندگیه هیچ‌چیزو ساده ازش نگذر 

مامانت دلیل منطقی داره برای مخالفتش یا چون از ایل بابات خوشش نمیاد اینارو میگه؟😆

دومی که میگه فاصله سنیتون زیاده من ۱۷ سالمه پسره هم یکم زیادی برونگراعه

سومیم با فیس و اخلاق پسره حال نمیکنه میگه زیاد خودشونو میگیرن 

محکم ترین دلیلشم خانواده‌ی بابام بودنه 

اولی که به نظر من اصلا مناسب نیست چون از الان چشمشون به اینه شما براش کاری کنید ، اگر این دیدگاه ندا ...

اولی از نظر مردم اینطوریه یعنی مردم اینو میگند 

مامانم میگه باباش حاضره خونه و ماشین خودشو بفروشه واسه شما خونه بگیره

مادرت باید دلیل منطقی بیاره چون از خانواده پدرت خوشش نمیاد دلیل نیست،لین اولی و دومی هیچ کدوم کامل ن ...

هردوش مزخرفه آدم تو زندگی اذیت میشه 

البته اولی مزخرفتره ، آخری هنوز اصن باهم صحبت نکردن که ببینه چجور ادمیه

اولی که به نظر من اصلا مناسب نیست چون از الان چشمشون به اینه شما براش کاری کنید ، اگر این دیدگاه ندا ...

دومی و سومی از نظر فیس و اخلاق ایده الم نیستن متاسفانه یعنی اخلاق اولی کاملا ایده الم بعد پسره فیسش خوبه 

آخرین هم فیسش خوبه هم اندامش اما اخلاقش اصلا معلوم نمیشه چیه 

دومی که میگه فاصله سنیتون زیاده من ۱۷ سالمه پسره هم یکم زیادی برونگراعهسومیم با فیس و اخلاق پسره حال ...

دختر تو سنت کمه ها برای ازدواج الان شاید منطقی نتونی فکر کنی یا حتی معیارات و خواسته هات چند سال دیگه کلا عوض شه چون هنوز به پختگی نرسیدی

هردوش مزخرفه آدم تو زندگی اذیت میشه البته اولی مزخرفتره ، آخری هنوز اصن باهم صحبت نکردن که ببینه چجو ...

اخری اصلا نمیاد جلو میگه قصد ازدواج ندارم! ولی مادرش بهم گفت که پسره منم کیس خوبیه اگه دوسشداری بیایم برات خواستگاری 

با اولی دوست صمیمین 

دختر تو سنت کمه ها برای ازدواج الان شاید منطقی نتونی فکر کنی یا حتی معیارات و خواسته هات چند سال دیگ ...

میدونم واقعا میدونم اما اجازه نمیدن من رو زمین بمونم واقعا این تموم میشه اون شروع میشه و حس میکنم کم کم داره روانم از هم میپاشه

اولی و رد میکنم چون اومدن دنبال شغل برای پسرشون تا همسراز دومی اخلاق و اینا نگفتی کلا حرف پول زدیسوم ...

اگر برای شغل نمیومدن کیس خوبی بود نه؟ 

دومی که اخلاقش کلا شنگوله فیس و اندام و قد اصلا معیارم نیست که صحبت کنم سومیم همینه

2790
2778
2791
2779
2792