2777
2789

۸ ماهه عقدم.محرم امسال رو میخواستم با همسرم بریم مراسم حداقل یک شبو. میخواستم برم مراسم محلشون رو ببینم با اینکه مادر شوهرم شب تاسوعا نذری میداد توی هیئتشون اما بهم نگفت نیم ساعتی تو هم بیا. شوهرمم این ده روز محرم رو اصلا رفت مرکز استان خونه خالی مادرش. تاسوعا و عاشورا هم تعطیل بود اما نیومد یا به منم نگفت بیا با من باش‌. گفت میخوام خودم تنهایی عبادت کنم. گلایه کردم بابت رفتارش بهم گفت از بس حرصم میدی سینه م درد گرفته.‌ گفتم تنهایی نباش اونجا برو خونه مادرت. گفت مادرم سریع متوجه میشه یه چیزیمه‌ . صبح پیامش دادم بهتری؟ گفت بله. دیگه هم خبری ازم نگرفته. 

من خونه خودمونم خب مامانم متوجه میشه .‌چطور مامان اون متوجه میشه اما مامان من نمیشه. دو روزه شوهرم تعطیل بوده اما نیومده سراغم. هر کی میپرسه شوهرت کجاس بخدا روم نمیشه بگم. کلا ۸ ماهه همیشه خونه مجردیه. حتی خونوادشم از دستش عصبانی ان.  کلا دوس نداره هیچ جا بره حتی خونه خودشونم میریم یه ربع میشینه میگه بریم. مهمونی بخوایم بریم اشک منو در میاره تا بریم. الان دو روزه هیچ خبری ازم نگرفته منم خیلی بهم فشار اومد از بس همه میپرسن کجاس جلوی مامانم زدم زیر گریه و گفتم میرم دم خونه مامانش. مامانم چون دید حالم بده گفت باهات میام. به خودشم زنگ زدم بیا گفت چیه؟ چی شده؟ بعد گفت وایسا میام. اما نیومد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش بگو تمام....من نمیتونم با این شرایط...اگ میتونی با شرایط من خوشحال میشم کنار هم باشیم....

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
بخدا من خودمم مذهبی ام خونوادمم مذهبی هستیم ولی این مدل دیگه رو ندیده بودیم

چند وقته نامزدین؟سنتی بوده ازدواجتون یا میشناختین همو؟

متوجه شدم ظاهراً کاربریم دست چندنفره پس اگه دیدین تاپیک ها و حرفای بد هست بدونین برای بنده نیس و دارم یکی یکی پاکشون میکنم🤦🏻‍♀️

وا.اینطورشو دیگه ندیده بودم

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

ماه رمضان دو هفته نیومد دنبالم گفت میخوام برم عبادت کنم

یا خیلی مذهبی ه یا خیلی ببخشید هرز 

اینم بگم شوهر من که زمان نامزدی خودشو می مشت با من باشه این شد وای به حال اون که همیشه فراری ه