کیمیا___ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/29 تعداد پست: 5297 عنوان چه خبرا 26 بازدید | 2 پست همین🫠😂 کاربری دست دو نفره......تعلیق نکن . کیمیا دانشجو پزشکی 💕 1403/04/27 | 14:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
diba_3178 عضویت: 1401/10/16 تعداد پست: 16302 هیچب.صب ساعت ۶ پاشدم کارایدکلاس زبانمو کردم رفتم دوش گرفنم موهامو خشک کردم لباس پوشیدم رفتم کلاس.بعد کلاس رفتم مدرسم پروندمو گرفتم با مشاور صحبت کردم و گف رشته ی خوبی داری انتخاب میکنی... اومدم خونه هندونه خوردم ناهار خوردم باب اسفنجی دیدم😂😂😂الانم روی مبل با ملحفه لش کردم مبخام کتاب بخونم .بعد بخابم بعدبرم کافی نت دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍
khalejoon عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 13243 سلامتیخستگیتنبلیبعد مدت ها اومدم سایتحالا منتظرم یکی منو جمع کنه ببره بیرون از اینجا 😐کلی کار دارممعده م درد می کنهههههو به شدت دلم گرفتهبه شدت دلتنگمبه شدتبه شدتبه شدت🥲💔 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸