2777
2789
عنوان

بیاین

60 بازدید | 12 پست

دوساله با یه پسری تو رابطم ،خیلی آدم خوبیه غیرتی با خدا کلا همه چی تموم ،اون اوایل که باهاش آشنا شدم خیلی خیلی اتفاقی بود و بخاطر ی جریانی فقط قصد داشتم کمکش کنم ک خوب بشه ولی خودم کم کم بهش علاقه مند شدم ،بیرون میریم غیرتی هست وحشتناک مراقبم هست ولی یه بدی داره بخاطر خیانتی که قبلا بهش شده ابراز علاقه کلامی نداره قبلنا  زیاد بهم گفت اگه ازدواج کنم تو رو میگیرم چون آدم پاکی هستی و نمیتونم مخفی کنم که دوستت دارم ولی امروز تو ماشینش دست خودم نبود زدم زیر گریه اومده بغلم میکنه اشکام پاک میکنه دستام رو گرفته بهش گفتم تویی که یکبار یه دوستت دارم بهم نگفتی حق نداری منو بغل کنی برگشته میگه دوسداری مث بقیه پسرا گولت بزنم ؟این حرفش یعنی منو دوسنداره؟چون اون لعنتی اگر دوسم نداشت انقدر مراقبم نبود از خانوادم بیشتر مراقبم بود شوخی میکرد باهام وووو ولی این حرفش رو کع شنیدم بهش گفتم همه چی تموم شد همه چی و با حالت گریه از ماشینش اومدم بیرون و اومدم خونه ،حالم بده نمیتونم باور کنم این ۲سال فقط سرکارم گذاشت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بعد دوسال میشه دوستش نداشته باشه مگه پس براچی باهاش بوده دوسش نداشته

شاید فقط چون استارتر بش کمک میکرده برا اینکه زیر دینش نباشه باهاش بوده مراقبش بوده تا تو خیال خودش جبران محبت کنه

جان چه میدانست از دنیا چه ها خواهد کشید . . . . . . . . . . 
شاید فقط چون استارتر بش کمک میکرده برا اینکه زیر دینش نباشه باهاش بوده مراقبش بوده تا تو خیال خودش ج ...

خدایی این کار نامردیه ، مگه اینکه یجورایی غیرمستقیم به استاتر نشونه هایی داده که فقط برای جبرانه ولی استاتر متوجش نشده تا الان که متوجه شده ، ولی باز دو سال هم زمان خیلی زیادیه 

خب بعد دوسال میشه دوستش نداشته باشه مگه پس براچی باهاش بوده دوسش نداشته

کلا خیلی باهام‌مهربون بود شوخی میکرد مراقبم بود حواسش بهم بود ۲ساله یعنی اگه دوسم نداشته پس چرا اینطوری بود؟یه ماه پیش مریض شدم اونقدر زنگ زد مدام میگفت بزار بیام دیدنت گفتم ن فعلا اگر دوسم نداشت چرا این رفتارهارو باهام کرد؟چرا آرایش میکردم یه هفته باهم قهر میکرد چرا وقتی باهاش بودم نمیزاشت لباس کوتاه بپوشم؟خیلی حالم بده دستام داره میلرزه انقد گریه کردم چشام تار شده اگه دوسم نداشت چرا با خانوادم در ارتباط بود چرا مادرش بهم زنگ میزد حالمو می‌پرسید بخدا دارم میمیرم🥹🥀

کلا خیلی باهام‌مهربون بود شوخی میکرد مراقبم بود حواسش بهم بود ۲ساله یعنی اگه دوسم نداشته پس چرا اینط ...

نمیدونم واقعا نمیدونم باید چی بگم ، میدونم اللن حوصله نداری اوکی نیستی ولی حالت یکم بهتر شد کتاب زنان زیرک رو بخون یا کتاب صوتیشو تو تل گرام سرچ کن میاره گوش کن شاید زیادی باهاش خوب بودی 

نمیدونم واقعا نمیدونم باید چی بگم ، میدونم اللن حوصله نداری اوکی نیستی ولی حالت یکم بهتر شد کتاب زنا ...

کلا انقدر حس و حال جفتمون باهم دیگه خوب بود که خودش میگفت اگه تو رو خدا نمیفرستاد تو زندگیم الان خیلی وقت پیش جون خودمو گرفته بودم من نمیتونم فراموش کنم چقدر حالمون باهم خوب بود دوسه ماه اول حالش خراب بود ولی بطرز معجزه آسایی بعد ۳ ماه حالش کامل زیرو رو شد بهم همیشه میگفت تو دختر کوچولوی منی ،بخدا هیچکس حالم رو نمیفهمه دارم دق میکنم 🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺💔💔💔💔🥀🥀

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز