2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اقوام ما داشتیه عمل کرد البته سخت بود با چندین بار شیمی درمانیبه خونشم سرایت کردولی خوب شد... الان م ...

چند جلسه شیمی درمانی شدن ؟؟ 

نامزد من اندازه غده اش نیم سانته و پخش هم نشده خوب میشه یعنی؟؟

انشالله ب حق این شب عزیز پدرت حالش خوب بشه

آره دیدم داره شیمی درمانی و پرتو درمانی انجام میدهحالش خوبه فقط مهم ترینش روحیه ست یاید روحیه داشته ...

خوب شدن؟؟؟برای نامزد من کلا ۸ جلسه شیمی درمانی نوشتن پرتو درمانی ننوشته دکتر حجم غده نیم سانته و به بقیه جاها پخش نشده 

خوب میشه؟؟؟؟؟

مرغشو بزارین

ینی چه مرغشو بزارن ؟

توجه🛑🔞 افراد زیر 18 سال ، از نظر من شما حق ندارید تو این سایت باشید چون مناسب سنتون نیست ، اگر هم هستید به خودتون مربوطه ولی پست های منو ریپلای نکنید و توی تاپیک هام شرکت نکنید ، آفرین
خوب شدن؟؟؟برای نامزد من کلا ۸ جلسه شیمی درمانی نوشتن پرتو درمانی ننوشته دکتر حجم غده نیم سانته و به ...

گلم سرطان مری ته ته ته ته تهش ، که دیگه خیلی اوضاع وخیم باشه و غده بزرگ و بافت زیادی درگیر کرده باشه ، عمل میکنن ، اون تیکه ی سرطانی مری رو در میارن ، بعدش هم یه مدت نقاهت داره و مریض خوب میشه

این دیگه ته ته ته ته تهش بود که گفتم بهت ، بدترین حالتش ، نگران نباش ، با همین شیمی درمانی خوب میشه

توجه🛑🔞 افراد زیر 18 سال ، از نظر من شما حق ندارید تو این سایت باشید چون مناسب سنتون نیست ، اگر هم هستید به خودتون مربوطه ولی پست های منو ریپلای نکنید و توی تاپیک هام شرکت نکنید ، آفرین
انشالله همشون شفا بگیرن🙏🏻😭

مطمئن باش خوب میشه

برنامه طبیب کانال3 درباره سرطان مری حرف زدن.. سرچ کن... 

نیم سانت چیزی نی چرا اینطوری میکنی؟ پس من چی بگم

الان که دلشکسته ای بابای منم دعا کن

گلم سرطان مری ته ته ته ته تهش ، که دیگه خیلی اوضاع وخیم باشه و غده بزرگ و بافت زیادی درگیر کرده باشه ...

عزیزم مطمئنی!؟😭😭😭😭اخه تو گوگل سرچ کردم خیلیاشو نوشته منجر به فوت میشه البته میگم خداروشکر حجمش خیلی کوچیکه و پخش نشده