عزیزم مطمئنی!؟😭😭😭😭اخه تو گوگل سرچ کردم خیلیاشو نوشته منجر به فوت میشه البته میگم خداروشکر حجمش خ ...
منجر به فوتیا اوناست که متاستاز میکنه به جاهای دیگه ، یا تو نقاطیه که خیلی به غدد لنفاوی نزدیکه یا مثلاً نصف بیشتر حجم مری رو میگیره ( چون دیر پیگیری میکنن )
شما که زود فهمیدین ، با دارو سرکوب میشه ، نگران نباش ، هرچی فکر کنی همون میشه عشقم
توجه🛑🔞 افراد زیر 18 سال ، از نظر من شما حق ندارید تو این سایت باشید چون مناسب سنتون نیست ، اگر هم هستید به خودتون مربوطه ولی پست های منو ریپلای نکنید و توی تاپیک هام شرکت نکنید ، آفرین
میخواسته خیالش راحت بشه که کامل سرکوب میشه رشد سلول هاش ، شاید جلسات پنج و شیش نتیجه آزمایشاتو که دید پایان درمان اعلام کنه
مثبت فکر کن همیشه ، و بهش امید بده
توجه🛑🔞 افراد زیر 18 سال ، از نظر من شما حق ندارید تو این سایت باشید چون مناسب سنتون نیست ، اگر هم هستید به خودتون مربوطه ولی پست های منو ریپلای نکنید و توی تاپیک هام شرکت نکنید ، آفرین
پدر من پارسال داشت همین موقع بدترین روز ها رو سپری میکرد اصلا هم روحیه نداشت سرطان هم تو بدرترین قسمت مریش یعنی قسمت میانی بود بعد شیمی و پرتو درمانی پاییز 1402 عمل شد و ی قسمت از مریشو برداشتن الان به 90 درصد زندگی عادیش برگشته و تو چکاپ ها هم دکتر میگه دیگه اثری از توده نیست
اقوام ما داشتیه عمل کرد البته سخت بود با چندین بار شیمی درمانیبه خونشم سرایت کردولی خوب شد... الان م ...
خدا شفاش بده. صلوات فرستادم براش
خدا به همه ی مریضان شفای کامل بده و پول شیرینشون نصیب دوای تلخ دکتر نشه
تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد. وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری.. اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره میگیری که چی میگم