2777
2789
مطمئن باش خوب میشهبرنامه طبیب کانال3 درباره سرطان مری حرف زدن.. سرچ کن... نیم سانت چیزی نی چرا اینطو ...

خیلی سخته حدا برا کسی نخواد انشالله به حق این شبها پدرت سلامتیشونو بدست بیارن

عزیزم مطمئنی!؟😭😭😭😭اخه تو گوگل سرچ کردم خیلیاشو نوشته منجر به فوت میشه البته میگم خداروشکر حجمش خ ...

منجر به فوتیا اوناست که متاستاز میکنه به جاهای دیگه ، یا تو نقاطیه که خیلی به غدد لنفاوی نزدیکه یا مثلاً نصف بیشتر حجم مری رو میگیره ( چون دیر پیگیری میکنن )

شما که زود فهمیدین ، با دارو سرکوب میشه ، نگران نباش ، هرچی فکر کنی همون میشه عشقم 

توجه🛑🔞 افراد زیر 18 سال ، از نظر من شما حق ندارید تو این سایت باشید چون مناسب سنتون نیست ، اگر هم هستید به خودتون مربوطه ولی پست های منو ریپلای نکنید و توی تاپیک هام شرکت نکنید ، آفرین

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

فداتشم مرسی اخه دکتر شیمی درمانی ۸ جلسه نوشته

میخواسته خیالش راحت بشه که کامل سرکوب میشه رشد سلول هاش ، شاید جلسات پنج و شیش نتیجه آزمایشاتو که دید پایان درمان اعلام کنه

مثبت فکر کن همیشه ، و بهش امید بده

توجه🛑🔞 افراد زیر 18 سال ، از نظر من شما حق ندارید تو این سایت باشید چون مناسب سنتون نیست ، اگر هم هستید به خودتون مربوطه ولی پست های منو ریپلای نکنید و توی تاپیک هام شرکت نکنید ، آفرین
ممنونم مرسی بابت راهنماییت❤❤❤❤

فداتون 😃

خوب شدن؟؟؟برای نامزد من کلا ۸ جلسه شیمی درمانی نوشتن پرتو درمانی ننوشته دکتر حجم غده نیم سانته و به ...

بله خوب میشن اصلا نگران نباش خوش خیمه

همینکه پخش نشوه جلش شکر داره 

معمولا بی خطره اگه پخش نشه

فقط باید خوراکشون خوب باشه این مدت

کنارش باشین و بهش انگیزه بدین 

https://harfeto.timefriend.net/17535498829621

پدر من پارسال داشت همین موقع بدترین روز ها رو سپری میکرد اصلا هم روحیه نداشت سرطان هم تو بدرترین قسمت مریش یعنی قسمت میانی بود بعد شیمی و پرتو درمانی پاییز 1402 عمل شد و ی قسمت از مریشو برداشتن الان به 90 درصد زندگی عادیش برگشته و تو چکاپ ها هم دکتر میگه دیگه اثری از توده نیست

اقوام ما داشتیه عمل کرد البته سخت بود با چندین بار شیمی درمانیبه خونشم سرایت کردولی خوب شد... الان م ...

خدا شفاش بده. صلوات فرستادم براش

خدا به همه ی مریضان شفای کامل بده و پول شیرینشون نصیب دوای تلخ دکتر نشه

تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد. وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری.. اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره میگیری که چی میگم

چند جلسه شیمی درمانی شدن ؟؟ نامزد من اندازه غده اش نیم سانته و پخش هم نشده خوب میشه یعنی؟؟انشالله ب ...

به موقع متوجه شدید. ۵۰ درصد این بیماری مربوط به روحیه آدمه. 

تو هر سنی که هستید، حواستون باشه اواخرتون نخوره به اوایل دیگران. یه چیزایی برای اون بنده خدا ها تازگی داره که شما خیلی وقت پیش بوسیدید گذاشتید کنار