2777
2789
عنوان

سهم الارث

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 63 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه فقط متوفا پدر پسرها بوده پدر این خانوم هم بوده

واقعا  وقتی به دنیاش اوردن در قبالش مسئولیت دارن بعد همین زنداداشاش این میره میمونه خونشون تا اونا برن بازار کاراشونو انجام بدن دم اومدن زنگ میزنن فلانی برو خونه میخوایم بیایم در این حد که مثلا فلانی شام نمونه   سه شام تا حالا دعوتش نکردن مهمونامون با دوستاشونه  

زندگی کنید لطفا ❤️💕😍🤩🩵💙💚🩷💖💋کوبرام رفیق صوغرا💜 

هرگز هرگز هرگز سهمش نبخشه و کامل سهمش بگیرهحواسش هم به برادراش باشه یدفعه زرنگ بازی در نیارن با کلک ...

یه بار بردنش امضا ازش گرفتن همون اوایل که. باباشو از دست داده بود فک می‌کرد اونا پشتوانشن ولی وکالت تام نبود 

به دوست بگو مگه قارچی که سهم الارث نداشته باشی تو این خراب شده به دختر ظلم شده که نصف برادرش ارث ببر ...

زمونه بد شده  اونا میگن مگه فلانیا به دختر ارث دادن الان همه چیز با خودشونه نهایت چیزی که یه دختر میخواد اینه که یه ناهار دعوتش کنن که جلو شوهرش سرش پایین نباشه

حتما سهمش دندون گیره که زورشون میاد بدهند در غیر اینصورت حتما تا حالا سهمش رو داده بودن

نزدیم ۲ میلیاردها ولی خب بازم میتونه یه زندگی معمولی تو شهرمون واسه خودش درست کنه برادراش ۴ میلیارد میبرن راضی نیستن

خوب پس چرا زن داداشا بخورن ایرادی نداره داماد بخوره ایراد داره بگو دیوانگی نکن حتی یه هزاری هم نبخش

تازه همین زنداداشاش یه عفریته هایی هستن که حد نداره نمیزارن یه میلیون به دوستم کمک کنن حتی اگه درمونده باشه آخرین گزینه ای که بهشون فک میکنه داداشاشن اینا رو میاد به من میگه منم جاش حرص میخورم

یعنی خداییش بعضی افراد رو میبینم حرصم میگیره آخه آدم انقدر مظلوم میتونه باشه که ارث خودشم دستی دستی ...

بنظرت شکایت کنه قانون حقشو کامل بهش میده که وادارش کنم بره شکایت کنه

مگه زنداداشاش غریبه نیستن و میخوان بخورن

همین زنداداشاش زمانی که پدرش زنده بود میگفتن همین خونه ای که توشین آخر به ما میرسه در این حد من که خوشم نمیاد ازشون چون اینو جلو من بهش گفته بودن 

شاید شوهر نکرد ، شاید شوهر کرد و طلاق گرفت اونموقع چیکار کنه بشه آویزون جیب برادر ؟ یا سربار زن براد ...

خداییش الان دلم میخواد برم عمه هاشو بزنم با این طرز فکرشوون

اصلااحساساتی نشه دومیلیاردکم پولی نیست باتمام احترام بگه اگه دخترسهم نداره پس خداچراگفته یک سهم دختر ...

من خانوادشو کامل میشناسم طبق چیزایی که دیدم پسرا حقشون یه ارزن نیست چه برسه به دوسهم 

الان مادرم ارثش رو گرفته و بیست ساله آپارتمان گرفته و داده کرایه و بعدش داماد اگه غریبه هست پس یهو ب ...

واقعا..حالا خوبه همین عمه هاش که هی براش فتوا میدن سهم خودشون کامل گرفتن که هیچ اضافه ترم بردن