2777
2789
عنوان

سهم الارث

425 بازدید | 63 پست

بچه ها مشکله دوستمه که دختره دم بخته 

پدرشو از دست داد و اطرافیانش برای اینکه برادراش بتونن از اموال باباشون کار وکاسبی راه بندازن مدام به این میگن تو برو سهمتو ببخش  برادران گناه دارن و دختر از اول سهمی نداره 

شما جاش بودین چیکار میکردین کامنتاتون براش میفرستم لطفا راهنماییش کنید

زندگی کنید لطفا ❤️💕😍🤩🩵💙💚🩷💖💋کوبرام رفیق صوغرا💜 

گوه خوردن 

دختر از اول سهم نداره پس از تو جوب پیداش کردن 

اون  نره غولا‌ ۲ برابر دختر سهم میبرن

اونوقت این ۱ سهم دختر خیلی زیاده 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اشتباه ببخشه ارثیه حقشه وپشتوانه اش برای ازدواج وبعدازدواج

خداییش منم همینو بهش میگم ولی اونا مدام بهش میگن چیزی تو دست تو نیست تو ازدواج میکنی میری چرا باید اموالمونو بدیم دست غریبه ها این مظلومه 

زندگی کنید لطفا ❤️💕😍🤩🩵💙💚🩷💖💋کوبرام رفیق صوغرا💜 

همینجوری دختر کمتر از پسر ارث میبره حالا ببخشه هرگز فردا زن داداش ها میخورن و ایشون رو فحش میدن و شوهرش میگه بیا مالت رو بردن و به خودتم ارزش قائل نیستن. 

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  

به دوست بگو مگه قارچی که سهم الارث نداشته باشی تو این خراب شده به دختر ظلم شده که نصف برادرش ارث ببره، حالا بیاد اون نصف هم ببخشه، پس فردا داداشش یه هفته هم نگه اش نمی دارن

یه دوستی دارم ۵ تا داداش داره مادر پدرشون فوت کرده می گفت به شش ماه نرسید داداشام از خونه پدریم منو انداختن بیرون که ما حق مون رو می خوایم دختر طفلی تو پانسیون زندگی می کرد