2821
2789
عنوان

سهم الارث

433 بازدید | 63 پست

بچه ها مشکله دوستمه که دختره دم بخته 

پدرشو از دست داد و اطرافیانش برای اینکه برادراش بتونن از اموال باباشون کار وکاسبی راه بندازن مدام به این میگن تو برو سهمتو ببخش  برادران گناه دارن و دختر از اول سهمی نداره 

شما جاش بودین چیکار میکردین کامنتاتون براش میفرستم لطفا راهنماییش کنید

زندگی کنید لطفا ❤️💕😍🤩🩵💙💚🩷💖💋کوبرام رفیق صوغرا💜 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه اشتباه ببخشه ارثیه حقشه وپشتوانه اش برای ازدواج وبعدازدواج

خداییش منم همینو بهش میگم ولی اونا مدام بهش میگن چیزی تو دست تو نیست تو ازدواج میکنی میری چرا باید اموالمونو بدیم دست غریبه ها این مظلومه 

زندگی کنید لطفا ❤️💕😍🤩🩵💙💚🩷💖💋کوبرام رفیق صوغرا💜 

همینجوری دختر کمتر از پسر ارث میبره حالا ببخشه هرگز فردا زن داداش ها میخورن و ایشون رو فحش میدن و شوهرش میگه بیا مالت رو بردن و به خودتم ارزش قائل نیستن. 

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  

به دوست بگو مگه قارچی که سهم الارث نداشته باشی تو این خراب شده به دختر ظلم شده که نصف برادرش ارث ببره، حالا بیاد اون نصف هم ببخشه، پس فردا داداشش یه هفته هم نگه اش نمی دارن

یه دوستی دارم ۵ تا داداش داره مادر پدرشون فوت کرده می گفت به شش ماه نرسید داداشام از خونه پدریم منو انداختن بیرون که ما حق مون رو می خوایم دختر طفلی تو پانسیون زندگی می کرد

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز