2821
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1152 بازدید | 61 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها واقعا به هرچی فک کنیم سرمون میاد؟من نمیدونم چرا همش تو فکر و خیالاتم به خیانت شوهرم فک میکنم ...

کتاب چهار اثر فلورانس یا سخنان استاد فرهنگ رو گوش کنید خیلی قشنگه کاملا توضیح داده .

تو معجزه خدا تو زندگی منی❤خدایا خودت مواظب نی نی من و همه نی نی ها باش و هرکس آرزوی نی نی داره دامنشو سبز کن (آمین)❤
بچه ها واقعا به هرچی فک کنیم سرمون میاد؟من نمیدونم چرا همش تو فکر و خیالاتم به خیانت شوهرم فک میکنم ...

دقیقا منم مث خودتم.شوهرم مردخوبیه اماهمش توفکرمه نکنه بهم خیانت کنه

خدا بزرگه !

گر میدانستید افکارتان چقدر قدرتمند هستند

هیچگاه حتی برای یک بار دیگر هم

فکر منفی نمی کردید!

تو معجزه خدا تو زندگی منی❤خدایا خودت مواظب نی نی من و همه نی نی ها باش و هرکس آرزوی نی نی داره دامنشو سبز کن (آمین)❤
طلاق فقط پشت و پناه میخواد اینکه خانوادت پشتت باشن همه جوره  اینایی که گفتن طلاق قطعا این آپشن ...

اتفاقا من اصلاااا خانوادم پشتم نیستن و خونواذه سنتی و محدودی دارم.توزندگیم هرکاری میکنم کع خوشبخت باشموخداینکردع برنگردم خونع پدری

خدا بزرگه !

بچه ها اصلا به این مسائل فکر نکنین

حتی تاپیکهایی که راجبه این مسائله نرین مگه اینکه بخوایین راهنمایی کنین

قانون جذب واقعا عمل میکنه

دوست داشتین این کانال عضو شین 

https://t.me/joinchat/AAAAAEQnkE6BaNzN6Nl57g

آنجا که مهر شما را فر امیخواند آنجا روان شوید.
انقد ب این چیزا فکر نکنین حالا از شانسمون قانون جذب این جور مواقع سریع عمل میکنه حالا هی ب پول فک کن ...

والا ما به هر چیز خوب فک کردیم دور شد 

ب هر چی بدبختی فک کردیم جذبمون شد

روی سنگ قبرم چیزی ننویسید...
2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز