2821
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1152 بازدید | 61 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم فکرهای منفی نکن مثبت باش تا سرشار از انرژی باشی 

تو معجزه خدا تو زندگی منی❤خدایا خودت مواظب نی نی من و همه نی نی ها باش و هرکس آرزوی نی نی داره دامنشو سبز کن (آمین)❤
انقد ب این چیزا فکر نکنین حالا از شانسمون قانون جذب این جور مواقع سریع عمل میکنه حالا هی ب پول فک کن ...

دقیقا 👍🏻👍🏻

تو معجزه خدا تو زندگی منی❤خدایا خودت مواظب نی نی من و همه نی نی ها باش و هرکس آرزوی نی نی داره دامنشو سبز کن (آمین)❤

انشااله که برای هیچکدوم ازشمادوستای گلم هیچوووووقت این اتفاق پیش نیاد و همیشه کنارعشقتون پایدارباشین.مرررسی فقط خاستم نظرا رو بدونم 

خدا بزرگه !

ک..ن لقش😁

خوشگلیش زیاد مهم نیس

پیرزنم باشه فقط طلاققققققق

یه دوست پسر غیرتی بدین بهش خیانت کنم یه جوری بزنه تو دهنم پاره شه خون بیاد ازش دیه بگیرم؛میخوام دندونام رو درست کنم پول ندارم٬ بخدا مجبورم.  
انشااله که برای هیچکدوم ازشمادوستای گلم هیچوووووقت این اتفاق پیش نیاد و همیشه کنارعشقتون پایدارباشین ...

کتاب چهار اثر فلورانس رو بخون عزیزم خیلی قشنگه 

بچه ام داشته باشم‌میندازم‌سرش 😁😁😁

زنع آسوده نیاد همه چیزو صاحب شه بیاد یکم‌ماتحت بچه منم بشوره تا دیگه‌گ...ه نخوره😂

یه دوست پسر غیرتی بدین بهش خیانت کنم یه جوری بزنه تو دهنم پاره شه خون بیاد ازش دیه بگیرم؛میخوام دندونام رو درست کنم پول ندارم٬ بخدا مجبورم.  

کاری به شوهرم ندارم حساب دختره رو میرسم . بعد عکسشو میفرستم برای شوهرم و میگم کور خوندی که من به این راحتی طلاق بگیرم و حق بچه هامو بدم به یه زن دیگه. دنبال هر زن دیگه ای بری اون زن نیست و نابود میشه. تا ابد در چنگال من اسیری  

بچه ها واقعا به هرچی فک کنیم سرمون میاد؟من نمیدونم چرا همش تو فکر و خیالاتم به خیانت شوهرم فک میکنم با اینکه واقعا مرد خوب و اهل زندگیه...میترسم آخر قانون جذب کارخودشو بکنه

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز