2821
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1152 بازدید | 61 پست
من باشم ميبخشم چون تحت هر شرايطي از ط ل ا ق متنفرم

وایینی حاضری زندگی کنی و‌دستای کسیو بگیری که دست یکیدیگه رو گرفته اونم تودوران متاهلی

خدا بزرگه !

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

وایینی حاضری زندگی کنی و‌دستای کسیو بگیری که دست یکیدیگه رو گرفته اونم تودوران متاهلی

شما طلاق رو خيلي راحت فرض كردي

من به غمگين ترين حالت ممكن شادم  تو به آشوب دلم ثانيه اي فكر نكن

انقد ب این چیزا فکر نکنین حالا از شانسمون قانون جذب این جور مواقع سریع عمل میکنه حالا هی ب پول فک کن لامصب مگه جذب میشه

سالها بگذشته از میلاد من🍁    کو یکی مردانه باشد یاد من.    🍁  من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁  خدایا نکند باد بیاید😢

دلیلشو میپرسم ببینم کم کاری از من بوده یا از بی لیاقتی و بی وفایی خودش بعد به خودم نگاه میکنم ببینم چقد برام ارزشمنده آیا طرفم ارزش بخشیدن و گذشت کردن رو داره یا نه ببینم بهم ثابت میکنه وفاداریشو یا نه به بار دوم نمیزارم بکشه ترکش میکنم 

برای حاجت رواییم صلوات میفرستی؟
حالا چرا به این فکر می کنی ؟ فکر کنی پیش میاداااا

اره خودمم خیلی استرس دارم دیشب خواب میدیدم شوهرم نمیخادم رفته بایه زن ۴۵ ساله حامله هم بودزنه ازشوهرم.منم التمااااس که برگرد نرو بااون زنیکه پیره منوول نکن

خدا بزرگه !

اولش در خفا داد و گریه و هوار میکنم تا خالی بشم،بعد میشینم روبروش میگم چرا اینکارو باهام کردی،بعد که تو ضیح داد یا نداد یا انکار کرد خونسردیمو حفظ میکنم و ولش میکنم و میرم یه زندگی قشنگتر برای خودم میسازم

کسی که این کارو انجام بده دیگه ارزش زندگی مشترک را نداره.آزار هر دو طرف هم بی معنی هست. کل قضیه باید پاک بشه

بر درخت زنده بی برگی چه غم    وای بر احوال برگ بی درخت... #شفیعی کدکنی
2790
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

لک صورت 😭😭

qeooooooo | 45 دقیقه پیش

فوق تخصص غدد

hlima | 43 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز