سوگلی۸۸ مدیر عضویت: 1402/08/12 تعداد پست: 616 عنوان په شی کردین یا نومزد دارین 😂 | مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 78 پست شی کردین یا نومزد دارین ؟ مارال هستم_نی نی یار جان عمت تعلیق نکن {تنها کاربری من} 1403/04/26 | 21:31 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رایحه_s عضویت: 1402/05/15 تعداد پست: 4489 من نومزد دارم میشه یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه دوست داشتی؛ غر نزن سرم باشه؟
پشمائیل_پشم_پیل_زاده عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 2052 ۲۰چطور ؟ منم یاسوجی ام هیچی میخواستم ببینم مگه سنامون نزدیکه رفیق شیم یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم ، اما بهش اعتماد ندارم❤️🩹
*_پر_پیـــــــــن_* عضویت: 1388/02/07 تعداد پست: 30253 په شی کردی یا نومزد داری ؟ شی کردم اوووی اوووی🤣 اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
*_پر_پیـــــــــن_* عضویت: 1388/02/07 تعداد پست: 30253 😂😂😂وای 🤣 اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
سوگلی۸۸ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/12 تعداد پست: 616 حالا خودت شی کردی ؟ شی نکردمه مارال هستم_نی نی یار جان عمت تعلیق نکن {تنها کاربری من}
دل_پریشون_مهربون_۷۱ عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 5889 شی کردم اوووی اوووی🤣 مام نیاز داریم🤨 جوانی ات در این مملکت چگونه گذشت؟ در تلاش مداوم برای به دست آوردن حقوق اولیه ام.
نیلوفرخانوووم۵ عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 17928 شی کردمه دو تا بچه هم داروم قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
سوگلی۸۸ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/12 تعداد پست: 616 میره اخوم انشاالله گیرت ایا مارال هستم_نی نی یار جان عمت تعلیق نکن {تنها کاربری من}
سوگلی۸۸ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/12 تعداد پست: 616 انشاالله خوت هم زی شی کنی میره خوبی گیرت بیای 😁❤️ مارال هستم_نی نی یار جان عمت تعلیق نکن {تنها کاربری من}