2821
2789
عنوان

التماس دعا

32 بازدید | 3 پست

قطره قطره ی آب، لحظه لحظه ی زندگیست....التماس دعا 

درخواست دوستی هیچ مردی پذیرفته نمیشه. مزاحمت و بی جنبگی ممنوع🚫 در این سایت وقتی به توهین ها یا بد و بیراه ها، پاسخی نمیدم، چون ارزشمو بالاتر از اونی میدونم که با عده ای بی شخصیت و بی فرهنگ، وارد بحث و دعوا بشم. گذشت زمان و تاریخ ثابت خواهد کرد که خائنین و .... واقعا چه افراد و گروهی بودند که به خودشان افتخار نیز کرده و با بی شرمی به بقیه توهین می کردند.

التماس دعا

میشه دعا کنی امسال هم  دانشجو معلم بشم هم مامان قول میدم معلم و مامان  خوبی بشم و در انتظار هفت ساله  برای نینی خدایا من هنوزم صبورم و امیدوار 😌خدایا شکرت یکی از دعاهام  مستجاب شد و دانشجو معلم شدم و منتظر برای برآورده شدن دعای دوم خدایا من ب رحمتت امیدوارم و بس 😌

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم محتاج دعاتونم

حتما عزیزم منم همینطور

درخواست دوستی هیچ مردی پذیرفته نمیشه. مزاحمت و بی جنبگی ممنوع🚫 در این سایت وقتی به توهین ها یا بد و بیراه ها، پاسخی نمیدم، چون ارزشمو بالاتر از اونی میدونم که با عده ای بی شخصیت و بی فرهنگ، وارد بحث و دعوا بشم. گذشت زمان و تاریخ ثابت خواهد کرد که خائنین و .... واقعا چه افراد و گروهی بودند که به خودشان افتخار نیز کرده و با بی شرمی به بقیه توهین می کردند.