2777
2789
عنوان

ویار بارداری

76 بازدید | 9 پست

من صبح چشممو باز میکنم ویارم شروع میشه تا موقعی که میخوام بخوابم روزی یک مرتبه هم گلاب به روتون بالا میارم.فقط موقعی که خوابم معدم راحته.به صفحه موبایل و تلویزیونم نگاه میکنم حالت تهوع میگیرم.b6 و یه شربت و قرص زنجبیلم دکتر داده ولی بی تاثیر بوده.اب دهنم خیلی ترشح میشه رفلاکس زیاد دارم و کلا حال معدم بده .الان هفته هفتمم.نمیدونم چیکار کنم بهم راحت بگذره مثل یه جنازه ام.اگه این حالتا رو داشتین چیکار کردین برای خوب شدن حالتون؟

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

باید تحمل کنی تا زمانی تمام بشه .

منم مثل شما بودم و باید بگم درمان قطعی ندارد اما راهکارهای هست که بهتر بگذره 

به هیچ عنوان غذاهای چرب، پر ادویه خصوصا تند، از قبیل فیت فود ها،سرخ کردنی، نوشیدنی گازدار نخور 

با غذا و بلافاصله بعد غذا مایعات حتی آب نخور 

حالت تهوع داری سرت پایین نگیر و با دهن نفس نکش 

من برای تهوع قرص دمیترون می‌خوردم از دکترت بپرس ببین میتونی بخوری یا نه . اما اینم لحاظ کن مصرفش یبوست میاره

اول صبح با معده خالی از یا مایعات نخور 

نذار معده است خالی باشه و خیلی گرسته باشی تا غذا بخوری 

یهو معدت سنگین نکن 

غذاهای سبزی دار مثل قورمه سبزی ، سبزی پلو ، اش نخور 

باید تحمل کنی تا زمانی تمام بشه .منم مثل شما بودم و باید بگم درمان قطعی ندارد اما راهکارهای هست که ب ...

دمیترون و امتحان نکردم...هرچند که همینجوریشم یبوست دارم..

مرسی عزیزم❤️

بادام درختی بخورتا20هفته دهنم سرویس شدمن

یا خداااا...۲۰ هفته؟؟؟من همه امیدم اینه تا ۴-۵ هفته دیگه حال بدم تموم میشه...واقعا کم طاقتم

بادوم درختی هم میخورم ولی تاثیر نداره روم

دمیترون و امتحان نکردم...هرچند که همینجوریشم یبوست دارم..مرسی عزیزم❤️

اگر دکترت بهت بده در کنارش معذرت می‌خوام واضح میگم یه دارو ملین هم میده هم میتونی خودت کنارش آلو ، انجیر اینام بخوری