2777
2789
بفرما

ککی ازدواج میکنم 

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  
دوستان من دارم میرم عزاداری احتمالا فردا تاپیک بزنم بابتش بیاین بگین. برا همه رو میگم❤️

ککی ازدواج میکنم 

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

جون مادرت اگه حست درسته جواب منو هم بده زندگی من چی میشه کی قراره تغییر کنه خانم گ چه حسی بهم داره

عزیزم من حس ششم نیستم

ولی یه وقتایی حسم راست میگه و دقیق میشه

عزیزم من نمیدونم مشکلت چی هست و بزرگه یا کوچیک

امیدوارم هرچی هست بخیر و خوشی بگذره 

برای زندگیت تلاش کن ،زانوی غم بغل نگیر 

لطفا برای دلم و گره گشاییم صلوات بفرستین/آزادی غزه/ایران/

عزیزم من حس ششم نیستمولی یه وقتایی حسم راست میگه و دقیق میشهعزیزم من نمیدونم مشکلت چی هست و بزرگه یا ...

ببخشید ازتون درخواست کرده بودن اشتباهی برداشت کردم معذرت میخام من هر روزم تلاش کردنه که از پا در نیام بیشتر از این نشکنم 

بتونم ادامه بدم ولی ممنون خانومی میکنی در حقم که صلوات میفرستی خدا خیر و برکت رو از زندگیت کم نکنه

ببخشید ازتون درخواست کرده بودن اشتباهی برداشت کردم معذرت میخام من هر روزم تلاش کردنه که از پا در نیا ...

چشم عزیزم قربونت ان تمام گره های زندگیتون باز بشه 

حتما براتون دعا میکنم

لطفا برای دلم و گره گشاییم صلوات بفرستین/آزادی غزه/ایران/

ببین متوجه سوالت نشدم قشنگ. ولی اگر میرقصی و میخوای بدونی تهش برات چیه، موفقیت، معجزه، مهارت. حتی ان ...

ما هیچوقت صاحبخونه میشیم آیا؟

هرکه خود داند و خدای دلش ، که چه دردیست در کجای دلش...

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز