2777
2789
دو تایم دیگه خونه میخرید. نه نزدیکه نه دور ولی خونه ایه که دوس داری چون پولش فراهم میشه. بچتم یک وعد ...

@لیلی_آبی سلام عزیزم حس کسی که اول اسمش ج داره نسبت به من و قصدش چیه؟در مورد من چه فکری می کنه؟آیا در آینده به من پیشنهاد ازدواج میده و باهاش ازدواج می کنم؟مرسی عزیزم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دو تایم دیگه خونه میخرید. نه نزدیکه نه دور ولی خونه ایه که دوس داری چون پولش فراهم میشه. بچتم یک وعد ...

توروخدا بگو منظورت ازیک

وعده چیه؟صلوات میفرستم برات

تیکر تولد ۳سالگی عشق مامان 
دوستان من دارم میرم عزاداری احتمالا فردا تاپیک بزنم بابتش بیاین بگین. برا همه رو میگم❤️

تروخدا فقط بهم بگو همو میبینیم دیر یا زود

و باهم دوباره ارتباط میگیرم

و چرا یهو با من کات کرد

تروخدا بگو عزبزم هر چی از خدا میخوای بهت بده

اسم طرف امیر

دوستان من دارم میرم عزاداری احتمالا فردا تاپیک بزنم بابتش بیاین بگین. برا همه رو میگم❤️

ساعت چند؟

بزرگترین هنری که باید یاد بگیری اینه ؛توان نخواستن آنچه را که خواستنش آزارت می‌دهد...

آره برگشت دارین. وعده ۸. خودشم میاد تو نرو جلو. ممکنه اولش یکم با دعوا بیاد ولی کلا آشتی دارین تو مح ...

عزیزم تورو خدا به من هم بده زندگیم خراب شده شوهرم اصلا دوست نداره خونه بیاد میگه خوشی ندارم با یه زن در ارتباطه و رفیقای بد به نظرت درست میشه؟ اصلا منو دوست داره؟جدا میشم یا پشیمان میشه؟

عزیزم میشه بهم بگی شوهرم دوستم داره؟واینکه من مادرمیشم؟کی ودختر یا پسر؟ممنون میشم اگه حست را راجب منم بگی

آره برگشت دارین. وعده ۸. خودشم میاد تو نرو جلو. ممکنه اولش یکم با دعوا بیاد ولی کلا آشتی دارین تو مح ...

دیدار داریم ؟

اختلاف خانوادگی مون حل میشه ؟

نـــور بر تاریکی پیـــروز است... ✨
بفرما

فقط فقط ی سوال 

سوال تو ذهنم درسی 

اوکی میشه یا نه ؟

ممنون میشم جواب بدی چون مهم

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

2790
2778
2791
2779
2792