مرادیi مدیر استارتر عضویت: 1402/12/25 تعداد پست: 3936 عنوان خانمهای بارداروشیرده لطفا بیایین 61 بازدید | 8 پست من از وقتی باردار شدم 14کیلو اضاف کردم قبل بارداری 47یا48کیلو بود الان 62بعد زایمانمم میدونم لاغر میشم با شیر دهی و کارای زیاد خونه و بی خابی بنظرتون همه وزنم ک اضاف کردم میرع؟چیکار کنم لاعقلش 4کیلوش بمونه یا چاق شم تو شیردهی؟ مامان دوتا پسر خوشملم ♥️ 1403/04/26 | 14:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دایی_جاان عضویت: 1402/04/28 تعداد پست: 4410 38 اگه قبل بارداری چاق نبودی و دیابت بارداری نداری خوب وزنت رفته بالا ، متناسبهو بعدش هم با شیردهی میاد پایین یه صلوات برای مادرم میفرستی 🙏
مرادیi مدیر استارتر عضویت: 1402/12/25 تعداد پست: 3936 اگه قبل بارداری چاق نبودی و دیابت بارداری نداری خوب وزنت رفته بالا ، متناسبهو بعدش هم با شیردهی میا ... ارع خب میگم چیکار کنم چی بخورم کنیاد پایین مامان دوتا پسر خوشملم ♥️
دایی_جاان عضویت: 1402/04/28 تعداد پست: 4410 ارع خب میگم چیکار کنم چی بخورم کنیاد پایین اها حواسم نبود هر کاری کنی وزنت کممیشه منم ۱۳ کیلو اضافه کردم الان بعد دوماه از سزارین فقط ۲ کیلوش موند ، حالا لاغرتر هم میشم چون شیردهی به شدت وزن رومیاره پایینشما هم همینطوری میشید چه بخوری چه نخوری وزنت کم میشه حالا یکماینور اونور یه صلوات برای مادرم میفرستی 🙏
مرادیi مدیر استارتر عضویت: 1402/12/25 تعداد پست: 3936 اها حواسم نبود هر کاری کنی وزنت کممیشه منم ۱۳ کیلو اضافه کردم الان بعد دوماه از سزارین فقط ۲ کیلوش ... اها خوبه پس عزیزم اگه شیر کم بدم کمکی شیر خشک ام بدم باز خیلی وزنم کم میشع؟ مامان دوتا پسر خوشملم ♥️
دایی_جاان عضویت: 1402/04/28 تعداد پست: 4410 اها خوبه پس عزیزم اگه شیر کم بدم کمکی شیر خشک ام بدم باز خیلی وزنم کم میشع؟ نمیدونم ولی اخه چرا باید بخاطر همچین چیزی به بچه شیرخشک بدی همیشه شیر خودتو بده ، مگه اینکه بچه مشکل وزن گیری داشته باشه بعده شیردهی هم برو پیش متخصص تغذیه بهت برنامه میده رعایت کنی وزنت میره بالا اقوام من اونایی که لاغر بودن رفتن والان رو فرمن یه صلوات برای مادرم میفرستی 🙏
مرادیi مدیر استارتر عضویت: 1402/12/25 تعداد پست: 3936 نمیدونم ولی اخه چرا باید بخاطر همچین چیزی به بچه شیرخشک بدی همیشه شیر خودتو بده ، مگه اینکه بچه مشکل ... باشع عزیزم مرسی مامان دوتا پسر خوشملم ♥️