ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من به مرز یونان که رسیدم آدم بری که ما رو میبرد یه پسر افغانی رو جلوی چشمام کشت اون آدم بر توسط یکی از دوستان مشترک ما بهم معرفی شد جرات نداشت با من کاری کنه و من با صحنه بد کشتن اون افغانی که مواجه شدم با گریه گفتم منو برگردون امیدوارم شما موفق بشید تو این راه
در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند
عشقم وقتی انقدر پول نداری که با هواپیما بری بهتره نری
عشقت پسره😂👍
کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.
اگه پاشو داری .ممکنه تو راه قاچاق چیا اعضای بدن بگیرنت و بکشنت .و اگه خسته بشی و حتی بخوای استراحت کنی بلا سرت میارن .خیلیا رفتن بر نگشتن ا۲لا معلوم نی کجان معلوم نی زندن یا مردن .دیگه اینقد ریسک داره با خودته .
کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.