2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منظورم اینه بعد میخوای چیکار کنی چجوری پول دربیاری؟ خودتو از چاله ننداز تو چاه

اول که دولتش حمایت می‌کنه بحث زبان و اینا .خودمم کاری هستم میچسبم زندگی 

نه شرایط قاچاق همینه که بتونی پناهنده بشی

من به مرز یونان که رسیدم آدم بری که ما رو میبرد یه پسر افغانی رو جلوی چشمام کشت اون آدم بر توسط یکی از دوستان مشترک ما بهم معرفی شد جرات نداشت با من کاری کنه و من با صحنه بد کشتن اون افغانی که مواجه شدم با گریه گفتم منو برگردون امیدوارم شما موفق بشید تو این راه

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند

بحث بلیط نیس .بحث ویزا

اونطرف چیزی نیست بیشتر اذیت میشی وگرنه من چنسال پیش تو فکر قاچاقی رفتن بودم گفتم اینجا تو شهر خودم کشور خودم اینقد بی کسم بین اونا چطور دووم میارم 

نه همزبونی نه آشنایی نه سرپناهی 

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم ، اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

عشقم وقتی انقدر پول نداری که با هواپیما بری بهتره نری

عشقت پسره😂👍

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.
من میرم تصمیم گرفتم

موفق باشید ولی خیلیا رو برمیگرونن و خیلیا از پسش بر نمیان امیدوارم شما بتونید🌹

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم ، اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

تو اینستا یکی رو دیدم میرفت آمریکا از مکزیک و اینا میرفت... باز میگم آمریکا ارزشش رو داره ولی فنلاند ...

اون زن و شوهرر میگی ؟

اره ولی سطح فنلاند از امریکا بالتره

اگه پاشو داری .ممکنه تو راه قاچاق چیا اعضای بدن بگیرنت و بکشنت .و اگه خسته بشی و حتی بخوای استراحت کنی بلا سرت میارن .خیلیا رفتن بر نگشتن ا۲لا معلوم نی کجان معلوم نی زندن یا مردن .دیگه اینقد ریسک داره با خودته .

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.