2777
2789
عنوان

طلاق و مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 1397 بازدید | 64 پست
چرا هنوز باید پیگیر اخبار زندگی اون باشی؟بیخیالش شو تو هیچ مسئولیتی در برابر بدبختیای هیچ انسانی ندا ...

اخه من خیلی دوسش داشتم خییییلی.بخدا من بامشکل جنسیش مشکلی نداشتم....ولی قهرکردنای الکیش خیلی خستم کرده بود

خستم، خیلی خسته

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اخه من خیلی دوسش داشتم خییییلی.بخدا من بامشکل جنسیش مشکلی نداشتم....ولی قهرکردنای الکیش خیلی خستم کر ...

وقتی قهر میکرد تو میرفتی سمتش که آشتی کنه؟

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت  

فقط میتونم بهت بگم از طرز رفتارت معلومه احساساتت تالان گند زده به زندگیت از الان به بعدم احساساتت قصد داره گند بزنه واللن وقتیه که این اجازه رو ندی وعقلتو بکار بگیری وتصمیم عاقلانه بگیر 

با افتخار لرم❤️

فقط میتونم بهت بگم از طرز رفتارت معلومه احساساتت تالان گند زده به زندگیت از الان به بعدم احساساتت قص ...

با حرفت موافقم. دارم بخاطر احساسات و چندتا خاطره خوب گند میزنم به آیندم

خستم، خیلی خسته
اره همیشه من میرفتم.تحمل قهرشو نداشتم.وتوی اون شهر غریب بودم خیلی حوصلم سرمیرفت

تاپیکای منو بخون ،شوهر منم خیلی قهر میکرد ایندفعه ۴ هفته باهاش حرف نزدم اخر خودش اومد منت کشی ،منم بخاطر بی اخلاقیاش باهاش قهر کردم الان دیگه اروم شده

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت  
تاپیکای منو بخون ،شوهر منم خیلی قهر میکرد ایندفعه ۴ هفته باهاش حرف نزدم اخر خودش اومد منت کشی ،منم ب ...

ببین شوهر من چون ازنظر جنسی بهم وابستگی نداشت و رابطه نمیتونست برقرار کنه اصلا قهرم واسش مهم نیس..‌دوماه آخر ماباهم زیر یه سقف قهربودیم ک بعدش دیگه گفتم فقط طلاق

خستم، خیلی خسته
اخه من خیلی دوسش داشتم خییییلی.بخدا من بامشکل جنسیش مشکلی نداشتم....ولی قهرکردنای الکیش خیلی خستم کر ...

با این توصیفاتی که کردی طلاقت اصلا بدون دلیل موجه نبوده 

هرکس دیگه ای هم جای شما بود همینکارو‌ میکرد عذاب وجدان نداشته باش 

توام حق داری یه زندگی نرمال داشته باشی با یه آدم سالم 

وقتی قانون بهت این حقو‌ میده برای این دلایل جدا شی دیگه شک نکن نمیشه زندگی عادی داشت با این آدم