2777
2789
عنوان

طلاق و مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 1397 بازدید | 64 پست
شما جای من نبودی پس قضاوت نکن.‌‌‌...نمیدونی چقدر سخته که باهزار آرزو ازدواج میکنی ودوروز بعد عقد متو ...

پدر من دیابت داشت ،همه این حالتها داشت ،عصبی میشد کتک می‌زد ولی میدونستم دست خودش نیست ،آخرم به خاطر دیابت فوت شد ولی نامرد نبود و خیانت نکرد 

شوهرم دیابت نداره ،دست بزن نداره ولی نامردوبیشرفه و خیانت پشت خیانت 

شماهم مرد بیشرف به دستت نخورده تا از فرق سر تا نوک پای شوهرت بوسه بارون کنی 

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است  

[QUOTE=346719642]پدر من دیابت داشت ،همه این حالتها داشت ،عصبی میشد کتک می‌زد ولی میدونستم دست خودش نیست ،آخرم به خاطر ...[/QUOTEعزیزم من واسه خودم ارزش قائلم ومجبور نیستم چیزیو تحمل کنم.شوهر منم دندش نرم میخواست بااین شرایطش زن نگیره....شما مرد خوب متاسفانه توی زندگیت ندیدی به همین دلیل به شوهری مثل من میگی خوب

خستم، خیلی خسته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=346719642]پدر من دیابت داشت ،همه این حالتها داشت ،عصبی میشد کتک می‌زد ولی میدونستم دست خودش ن ...

زندگی کردن با یه بیمار نشون دهنده بی ارزشی طرف نیست 

شما فقط دنبال این هستید چندنفر کارتون تایید کنند که عذاب وجدان نداشته باشید 

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است  
زندگی کردن با یه بیمار نشون دهنده بی ارزشی طرف نیست شما فقط دنبال این هستید چندنفر کارتون تایید کنند ...

خانم محترم مگه من گفتم بیماران عزیزمون بی ارزش هستن؟؟؟!!!! درضمن من اونقدر عاقل و بالغ و مستقل هستم ک نیازی به تایید کسی نداشته باشم

خستم، خیلی خسته
ن بابا...شوهرم مشکل جنسی داشت...‌معذرت میخوام حتی یکبار آ.ب.م.ن‌ی شوهرمو ندیدم....اصلا نعوظ نداشت

عزیزم‌تو بهترین کار و‌کردی بک درصد شک نکن ...اگر باش نی موندی چند سال بعدش پشبمون میشی که خیلی دیر شده