2777
2789
عنوان

عشق 🖤💔

162 بازدید | 7 پست

نه پای رفتن نه تاب ماندن

هر آنکس که عاشق میشود

دیدگانش را کور گردانده

و قلبش را رنجور ساخته ,

پس با چشمان بیمار مینگرد

و با گوشی که از شنیدن

حقیقت ناتوان است میشنود .

آنگاه است که پرده عقلش را دریده و خانه دل را ویرانه ساخته

پس ناگزیر است ولی دیگر

نه پای رفتن دارد نه تاب ماندن

و مدام با خویشتن در جدال است

که گر گریزد کجا گریزد وگر بماند کجا بماند.

جدال بین ماندن و رفتن

خواستن و نخواستن

گفتن و نگفتن

و چراها و جدالهای دیگر

آری اینهاست که عاشق را به وادی دیوانگی میکشاند نه

یار و جفای یار ...🦭🌵

وارد وجودم شدم. دنیایی متروکه بود. صدای کسی رو می‌شنیدم که آروم یه سری کلمات اهریمنی زمزمه می‌کرد. به سمت صدا که رفتم، دیدم یه نفر شبیه به خودم اما کاملا تاریک، در حالی که دود سیاه غلیظی از وجودش بلند می‌شد، دست کرده بود توی قفسه سینه‌ش و در تلاش بود قلبش رو از جا در بیاره...💔
احمقانه ترین حس دنیا

هم میتونه خیلی قشنگ باشه هم جوری باشه که روزی هزار بار آرزوی مرگ کرد

وارد وجودم شدم. دنیایی متروکه بود. صدای کسی رو می‌شنیدم که آروم یه سری کلمات اهریمنی زمزمه می‌کرد. به سمت صدا که رفتم، دیدم یه نفر شبیه به خودم اما کاملا تاریک، در حالی که دود سیاه غلیظی از وجودش بلند می‌شد، دست کرده بود توی قفسه سینه‌ش و در تلاش بود قلبش رو از جا در بیاره...💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هم میتونه خیلی قشنگ باشه هم جوری باشه که روزی هزار بار آرزوی مرگ کرد

من خیلی ازش ضربه خوردم تهش گفت میخواستی نکنی کن گفتم برام تلاش کنی؟ به نظر شما به چنین پسری چه لقبی میشه داد 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
من خیلی ازش ضربه خوردم تهش گفت میخواستی نکنی کن گفتم برام تلاش کنی؟ به نظر شما به چنین پسری چه لقبی ...

دقیقا میگن خودت کردی خودت خواستی😔پسری که اینجوری لیاقت هیچ لقبی حتی لقب بد رو نداره 

دقیقا میگن خودت کردی خودت خواستی😔پسری که اینجوری لیاقت هیچ لقبی حتی لقب بد رو نداره

خیلی حس بدیه 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
خیلی حس بدیه

دیدن یه چهره دیگه ازش آره کشندس کاملا میفهمم اولش باور نمیکنی فکر میکنی شوخیه یا جدی نمیگه ولی 😒😔

دیدن یه چهره دیگه ازش آره کشندس کاملا میفهمم اولش باور نمیکنی فکر میکنی شوخیه یا جدی نمیگه ولی 😒😔

بعد 3 سال اصلا باورم نمیشه