2777
2789
عنوان

عمل اسلیو معده بازگشت داره

| مشاهده متن کامل بحث + 6338 بازدید | 45 پست
حقیقت و دارم میگم من بی ادبم پس . نمیتونین حقیقت بشنوین میگین بی ادبی

لطفا توهین نکن 

خودم لاغرم اما هرگز کسی که چاقه رو مسخره نمیکنم چون بعضیا دست خودشون نیست بعضیا هم ارثی چاقن حتی اگر کم غذا بخورن 

معده رو کوچیک میکنن اشتها داری چشمت گرسنه ست اما نمیتونی بخوری روی اعصابت بخاطر همین اثر میکنه و عصب ...

وزنم زیاد نیست قدم کوتاهه 

چاقی هم دست خود آدم نیست مثلا الان خواهرم چند برابر من غذا و تنقلات میخوره تحرکی هم نداره ولی لاغر لاغره 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دخترجان یاد بگیر کی و کجا و چه حدودی صحبت کنی ایشون نظر صرفا درباره عمل خواستن نه اینکه چطور لاغر بشن وگرنه مطمئننا بهتر از منو و شما میدونن چطور لاغر کنن 

حقیقت رو با احترام هم میشه گفت ولی شما ظاهراً اینجا رو برای تخلیه روح و روان و عقده هات انتخاب کردی 😐🖐️ حتما به روانپزشک مراجعه کن تا کارت به بستری نکشیده ! می‌دونم الان تو جوابم فحش آماده داری اما لازم بود حقیقت اخلاق نداشتتو بهت بگم 😊🖐️

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

وزنم زیاد نیست قدم کوتاهه چاقی هم دست خود آدم نیست مثلا الان خواهرم چند برابر من غذا و تنقلات میخوره ...

اگه bmi بالای چهل ندادی و ریزه‌خوار هستی عمل نکن ولی اگه چاقی خیلی رو روحیاتت تاثیر بد گذاشته عمل کن ولی بعد یکسال رعایت نکنی کمی برگشت داره 

اگه bmi بالای چهل ندادی و ریزه‌خوار هستی عمل نکن ولی اگه چاقی خیلی رو روحیاتت تاثیر بد گذاشته عمل کن ...

ریه خاری ندارم 

صبحانه که میخورم تا نهار انگار روزه ام نهار هم تا شام هیچی نمیخورم 

موقع غذا چون ضعف دارم زیاد میخورم 

وزنم زیاد نیست قدم کوتاهه چاقی هم دست خود آدم نیست مثلا الان خواهرم چند برابر من غذا و تنقلات میخوره ...

پرخوری یا ریزه خواری عصبی ندارید ؟ من خودم چند ماه درگیرشم برای کنترل قرص داده ، این عمل هم قبلش مراجعه به روانپزشک داره یکی از مراحل عمل همونجا راجبش صحبت کن شاید ایشالا بدون عمل حل شد 🖐️

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

پرخوری یا ریزه خواری عصبی ندارید ؟ من خودم چند ماه درگیرشم برای کنترل قرص داده ، این عمل هم قبلش مرا ...

ریزه خواری ندارم 

مثلا فاصله نهار تا شام رد هیچی نمیخورم ولی وقتی میخورم دیگه زیاد میخورم 

وقتی اراده نداری حتی جلو شکمت بگیری زر نزن ب زور عمل مگه لاغر بشی 🤣

چقدر بی ادبین شما 

من خودم لاغرم اما بعضیا دست خودشون نیست بیشتر داداشمم میخورم ولی اون بنده خدا چاق بوده من لاغر

نمیدونی با یه تیکه گوشت که زبونته ممکنه دلی بشکنه از آه بترس عزیزم 

این دنیا فانی هست اما کارما هرچیزی و ممکنه آدم پس بده .

عزیزم اگر وزنت خیلی بالا نیست به نظرم انجام نده چون ریسک خطراتش بیشتر از حال الانته 

تحقیق کن دکتر تغذیه خوب پیدا کن تو شهرت تحت نظر اون وزن رو اصولی کم کن 

همیشه عمل آخرین راهه 

ریزه خواری ندارم مثلا فاصله نهار تا شام رد هیچی نمیخورم ولی وقتی میخورم دیگه زیاد میخورم

همونو دکتر با میان وعده دادن کنترل میکنه

کلا تعداد وعده ها زیاد باشه و حجم وعده غذایی کم باعث کوچیک شدن معده و لاغری میشه میدونستی؟

مثلا اگر یک بار ناهار دو بشقاب غذا میخوری بجاش هم حجمت رو کمتر کن بشقاب کوچیکتر و هم دوبار ناهار بخور

همون میان وعده میشه 

به علاوه دکتر بهت داروی کنترل اشتها هم میده خیلی از نزدیکانم رو دیدم با رژیم خوب خیلی وزن کم کردن در حد ۲۰ ۳۰کیلو کم کردن اما تحت نظر پزشک 

همونو دکتر با میان وعده دادن کنترل میکنهکلا تعداد وعده ها زیاد باشه و حجم وعده غذایی کم باعث کوچیک ش ...

اخه میدونی چیه ؟ رژیم بخوای بگیری باید تا آخر عمر بگیری به عنوان مثال من یه سال رژیم گرفتم به وزن دل خواهم هم رسیدم ولی آدم خسته میشه همش بخوای لقمه هات رو بشماری 

روزی چند بار غذا بخوری  

من یه چیزی میخوام که راحت بتونم باهاش وزنم رو کنترول کنم 

مثلا معده کوچیک باشه دیگه استرس ندارم هم سیر میشم هم لاغر