2777
2789
عنوان

وام بانک مهر(همونی که داخل آپ هست)

1461 بازدید | 35 پست

سلام 

تا حالا از این سرویس اعتباری آپ استفاده کردین؟ (فک میکنم همون اعتبار تالی هست) بانکش بانک مهر هست.

این چجوریه؟ باید حتما از همون فروشگاه هایی که برای خرید حضوری معرفی کرده خرید کنیم؟ نمیشه از فروشگاه دیگه ای خرید کرد؟ اعتبارش نقد دست ماست یا نه؟ 

کسی از این اعتبار استفاده کرده؟ سودش رو زده صفر، نمیدونین سودش چند هست؟ 

ممنونم🍀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط اسنوا قرارداد داره وخرید کالاست هیچی پولی به شما داده نمیشه  شما جنس تحویل میگیری قسطهاش رو میدی 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
معمولا وام خرید کالا اینجوریه که شما رو معرفی به فروشگاه های خاصی میکنه که از اونجا خرید کنید اونجا ...

نه این مدل وام نیست، از این وامهای اعتباری آنلاین بدون مراجعه به بانک مثل بلو..

نه، منم سوال پرسیدم، چون میخوام بدونم اگر کسی گرفته شرایطش چجوریه.

تحقیق میکنم بهت میگم

چون منم لازم دارم

میخوای پلی استیشن و تبلت بخرم

پسرهستم ولی مجرد و ۴۰ ساله.لیسانس صنایع و ایشاله دو ساله دیگه بازنشسته میشم
فقط اسنوا قرارداد داره وخرید کالاست هیچی پولی به شما داده نمیشه شما جنس تحویل میگیری قسطهاش رو میدی

مرسی این از وام های خرید کالا نیست وام انلاین هست. مثل بلو اگر شنیده باشید

اگه زده صفر که صفره ولی تا ۴ درصد سود بانکیش کارت اعتباری بهت میده ققط هم باید از همون فروشگاه ها خر ...

ممنونم، سری قبل دیده بودم زده ۴ درصد اینبار دیدم زده صفر ، تعجب کردم. البته بخش مهمی از سوالم رو شما جواب دادید، مرسی🙏🌸

مرسی این از وام های خرید کالا نیست وام انلاین هست. مثل بلو اگر شنیده باشید

بلو رو نشنیدم ولی تا جای که میدونم مهر ۳مدل وام داره یکیش  اینجور  خریده یکیش وام ها اعتباری هست باید یه مبلغلی رو بزارید تا معادلش وام بدن بدون سپرده نمیدن یکیش برای تولید کننده هاست 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
نه این مدل وام نیست، از این وامهای اعتباری آنلاین بدون مراجعه به بانک مثل بلو..

میدونم بدون مراجعه به بانکه اما فروشگاه گواهی کسر اقساط میخواد یا بانک بخواد وام بده هم خواب پول میخواد هم کارمرد حساب

خودم از بلو وام گرفتم