محمدpro مدیر استارتر عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 527 عنوان چطوریییییی 144 بازدید | 19 پست یه دختری رو دیدم بهش اعلاقه دارم دارم کم کم نزدیکش میشم اونم میخواهد بهم نزدیک بشه اما نمیتونم بهش بگم چیکار کنم؟میدونم نباید بیام نی نی سایت ولی لطفا کمکم کنید 1403/04/26 | 08:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
diana_ahmadi عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 2684 کسی نگفته نباید بیای مگه ارث باباشونهبا رفتارت نشون بده. پیاماشو زود سین کن از پروفایلش تعریف کن. استوریش رو ریپلای کنکلا تعریف و تمجدید زیاد بکنی خودش میفهمه حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋
محمدpro مدیر استارتر عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 527 کسی نگفته نباید بیای مگه ارث باباشونهبا رفتارت نشون بده. پیاماشو زود سین کن از پروفایلش تعریف کن. اس ... ممنون ❤️
محمدpro مدیر استارتر عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 527 کسی نگفته نباید بیای مگه ارث باباشونهبا رفتارت نشون بده. پیاماشو زود سین کن از پروفایلش تعریف کن. اس ... مشکل اینه پیج انستا شم ندارم
منجی_مهربان عضویت: 1402/06/21 تعداد پست: 364 مگه ۱۴ سالت نیست؟ خیلی زوده اینکار رو نکن.برای خودت دردسر درست میکنی. الان باید بیشتر درس بخونی و دنبال آینده ات بری و موفق باشی. وگرنه کسی تحویلت نمی گیره. برای این موارد وقت زیاد داری.
diana_ahmadi عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 2684 مشکل اینه پیج انستا شم ندارم سرچ کن اسم و فامیلشو احتمالا بتونی پیدا کنیاگرم نه که از پروفایل تلگرامی چیزی تعریف کن بحث باز بشهبعد پیجشو بگیر بگو اگر مایل باشی همو اینستا فالو کنیم حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋
محمدpro مدیر استارتر عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 527 مگه ۱۴ سالت نیست؟ خیلی زوده اینکار رو نکن.برای خودت دردسر درست میکنی. الان باید بیشتر درس بخونی و دن ... اونو فیک زدم داداش
diana_ahmadi عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 2684 مگه ۱۴ سالت نیست؟ خیلی زوده اینکار رو نکن.برای خودت دردسر درست میکنی. الان باید بیشتر درس بخونی و دن ... الان تابستونه چه درسی بخونه؟ بعدم عزیزم به سن نیست. بچه های الان اندازه بیست ساله میفهمن. جامعه عوض شده وقتی بچه کلاس اولی گوشی داره. تو هنوز داری با زمان قدیم مقایسش میکنی؟ حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋
محمدpro مدیر استارتر عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 527 الان تابستونه چه درسی بخونه؟ بعدم عزیزم به سن نیست. بچه های الان اندازه بیست ساله میفهمن. جامعه عوض ... آقا من ۱۹ سالمه
diana_ahmadi عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 2684 آقا من ۱۹ سالمه عه منم بیست سالمه. یه هرحال کلی گفتم متوجه بشه حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋
منجی_مهربان عضویت: 1402/06/21 تعداد پست: 364 ۱۹ چه عرض کنم. ولی واقعا بازم زوده. پسر خوبی هستی مراقب خودت باش که ذهن و فکرت مشغول نشه که از درس و کار و موفقیت بیفتی.
محمدpro مدیر استارتر عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 527 چه عرض کنم. ولی واقعا بازم زوده. پسر خوبی هستی مراقب خودت باش که ذهن و فکرت مشغول نشه که از درس و کا ... چشم❤️❤️